oppenheimer-2017

Oppenheimer 2017

Oppenheimer 2017

Lørdag d. 16. september kl. 19:00 åbnes dørene endnu engang op for Oppenheimer Festival. Der vil være mulighed for at prøvesmage live musik fra et bredt udvalg af genrer fra upcoming scenen i årets udvalgte line-up, der består af 5 bands, der alle er klar til at indtage showcasefestivalen.

L I N E - U P:

SUNDAYS
SUNDAYS bliver båret frem af fortæller og guitarist, Magnus Jacobsen, der i sine tekster udtrykker nøgenhed, intensitet og masser af nerve. Live bliver de fængende tekster bragt til live af tætvævede korharmonier og simple, organiske instrumenteringer. Det er temaer som både den håbefulde og håbløse kærlighed, der bliver taget under behandling i en tone af søndagsstemning, der rummer både weekendens muligheder og hverdagens forudsigelighed.
Lyt til singlen ’Carry Me’ her: https://youtu.be/eOScO3EUNVM
Facebook: https://www.facebook.com/SundaysSundaysSundays/
Instagram: @sundaysmusicdk

SILQUE
Af asken fra den hedengangne rockgruppe Disarray Son er SILQUE opstået som en anden fugl føniks, der med en poppet psych-lyd er klar til at indtage den danske musikscene på ny. Bandet mestrer en flot balance mellem tydelige retroficerede referencer og lyden af den nutidige psych-rock. Deres melodier er nærværende og knugende som lyden af en lang sensommer, der går på hæld. Første udspil fra bandet, singlen ’Gloria’, er blevet flot modtaget og varsler et spændende første album, der udkommer til efteråret.
Lyt til singlen ’Gloria’ her: https://youtu.be/y4PiHoLXnIA 
Facebook: https://www.facebook.com/silquemusic/
Instagram: @silquemusic

Peppermint B
Skønt manden bag Peppermint B er et velkendt ansigt på den danske musikscene, rummer Peppermint B en ny og ustoppelig lyst til at skrive opløftende musik, der rummer både kærligheden, den allersidste sommerdag og livets små mindeværdige anekdoter. Vokalen er stærk og legende i selskab med de musikalske arrangementer, der trækker tråde tilbage til 90’ernes drømmende indierock tilsat enkelte stænk fra det psykedeliske og bossanova.
Lyt til singlen ‘New To Me’ her: https://youtu.be/Cm1Bt6LCZMU
Facebook: https://www.facebook.com/PeppermintBmusic/
Instagram: @peppermintbmusic

MONTI
Siden starten af året har århusianske MONTI indtaget den danske musikscene med sine engelsksprogede og underfundige tekster omhandlende både de mere dybsindige temaer og legesyge udbrud om alt fra polygami til asiatiske madretter. De 6 unge gutter har en sprudlende energi på scenen, der kyndigt dirigeres af rapperen Sebastian Bang Monti. Genremæssigt har de fødderne solidt plantet i lyden fra oldschool hiphop med nutidig inspiration fra navne som Anderson Paak.
Lyt til singlen ‘SURVIVAL’ her: https://youtu.be/-hpkAKg7EtE
Facebook: https://www.facebook.com/montimontimusic/
Instagram: @montimontimusic

Turquoise Sun
Den neo-psykedeliske ånd pulserer tungt og rytmisk i Turquoise Suns musik, der bedst kan beskrives som rocket psych-pop med elektroniske strømninger. I bandets univers er der plads til både up-beat sange, laid-back grooves og syrede atmosfæriske udskejelser, der byder på alt fra retro-synths til sprød saxofon. Bandet har modtaget flotte anmeldelser for både deres debut EP og live performances og har allerede gjort sig bemærket i udlandet.
Lyt til singlen ‘Sleeping’ her: https://youtu.be/G6u0RgUtnSQ
Facebook: https://www.facebook.com/turquoisesundk/
Instagram: @turquoise.sun

Hvad er formålet med Oppenheimer?

Oppenheimer Festival har siden år 2000 været afholdt årligt med det formål at bygge bro mellem nye talentfulde artister og den etablerede danske musikbranche. Igen i år har det i samarbejde med Oppenheimers bestyrelsesmedlemmer været et udvalg af musikbranchefolk, der har udpeget, hvem der skal spille på Oppenheimer Festival 2017.
I 2016 præsenterede Oppenheimer bl.a. Aksglæde, der tidligere på året spillede til GAFFA-Prisen ’17, samt Saint Best og Diet, der begge spillede til SPOT Festival 2017. Siden Oppenheimers start i 2000 har festivalen været med til at præsentere navne som Sonja Hald, The White Album, Shy Shy Shy og Velvet Volume for publikum og den etablerede musikbranche.

Back