soeren-og-nana

Skrallebang på Radar

Radar og Skrallebang giver børnene en række anderledes tema-koncerter tilsat røg, blink, rock, blinkende lygter og hekse-gnæk, hvor børnene kan opleve et rigtigt spillesteds muligheder. Et sted hvor sanserne skærpes, og et sted som giver Skrallebang mulighed for at tilføre de i forvejen aktive koncerter nye nuancer.
SKRALLEBANG – AlTid til børn” spiller aktive, inddragende, sjove og finurlige koncerter for børn og deres voksne.

Koncerterne henvender sig til børn i aldersgruppen 3-6 år + voksne.

 

DET PRAKTISKE

Institutioner kan tilmelde sig én eller alle 7 koncerter, der afholdes i 2017. Alle koncerterne foregår i Radars koncertsal på Godsbanen, og der er garderobe og toiletfaciliteter, der kan benyttes. De enkelte koncerter vil vare 50 minutter, og institutionerne er velkomne til at blive i koncertsalen efter koncerten, hvor man f.eks. vil kunne spise madpakker.

ALDERSGRUPPE: 3-6 ÅR + VOKSNE

PRIS

INSTITUTIONER

150 kr. pr. koncert for maks 20 børn + voksne.

700 kr. for alle 7 koncerter, maks 20 børn + voksne pr. gang

PRIVATE

Der sælges enkelte billetter i døren á 50 kr. stykket.

DATOER

Der afholdes 7 børnekoncerter i 2017:

tirsdag 14.marts - tirsdag 4.april - tirsdag 2.maj - tirsdag 6.juni - tirsdag 5.september - tirsdag 3.oktober - tirsdag 7.november

Alle koncerter starter kl. 10. Der er adgang til lokalet fra kl. 9.30.

TILMELDING

Institutioner kan købe billetter til koncerterne ved at skrive til kontakt @ radarlive.dk. Så vil der blive reserveret plads til jer og I vil modtage en faktura. I er også meget velkomne til at kontakte Radar, hvis I har uddybende spørgsmål vedr. koncerterne.

Private kan købe billetter i døren på koncertdagene. Pris 50 kr. pr. stk.

Back