6-sh

THE BOY THAT GOT AWAY

The Boy That Got Away er uforfalsket og kompromisløs rock, hvor de stærkeste elementer fra rockens guldalder i 60’erne og 70’erne, møder grungens vilde, men melodiske rebelskhed. Det er lyden af buldrende trommer, pulserende baslinier, overbelastede forstærkere og en respektindgydende vokal i front.

Efter 3 år med koncerter i både ind- og udland, udgav bandet deres selvbetitlede debutalbum i november 2014. Albummet blev til i de legendariske Medley studier i København med Søren Andersen (Glenn Hughes, Marco Mendoza) bag knapperne. I kølvandet på udgivelsen af debutalbummet, havde bandet et travlt 2015 med turnéer i både Danmark, Tyskland og Sverige, koncerter på SPOT festivalen og Smukfest, samt en længere support-tour for Dizzy Mizz Lizzy på deres reunion-tour.

I april 2016 udgav bandet nummeret ”The River” som første single fra deres kommende album. Denne gang arbejder bandet sammen med produceren Tue Madsen, som tidligere har arbejdet sammen med Meshuggah, Hatesphere, The Haunted og mange flere. Singlen peger i en tungere og mørkere retning. Lyt til den seneste single ”The End of the Road” nedenfor.

Det nye album Moon Sick udkommer i efteråret 2017 og bliver fulgt op af en efterårs tour.

VIA MALA

Via Mala er et nordjysk, melankolsk rockband. Lyden spænder fra det helt intime og nærværende til det storladne og svævende.
Bandet udgiver i 2017 opfølgeren til deres debut-EP Out of Sight, fra 2015. Opfølgeren, der har fået titlen Drifting Apart, er produceret af Asger Techau, der primært er kendt som trommeslageren i Kashmir. 

Back