ulrika-spacek-photo-1-anya-broido

Ulrika Spacek (uk) + Tin Can Telescope

Når OFF Festival aktuelle Ulrika Spacek gæster Radar er det med deres spritnye album “Modern English Decoration”. Bandet opstod tilbage i 2014 i Berlin og har siden slået rødder i London hvor de på kort tid har markeret sig internationalt med deres fuzz’ede og tilbagelænede støjpop.

Drowned in Sound skriver: " the band's second record is the five members working together as a unit creating a hypnotic, alluring sound.... the band have garnered a reputation as a reputable live act and have gone from strength to strength as a creative unit"

Med referencer til Sonic Youth, My Bloody Valentine og Can river Ulrika Spacek dog i støjpoppen, og formår med deres nye album at tilføje småpsykedeliske og krautrockede elementer. Derfor har de med god grund været support for DIIV, Ought, Sunflower Bean, Parquet Courts og Cavern of Anti-Matter.

Tin Can Telescope

Tin Can Telescope er et garagerock band fra Aarhus og Grenaa, der med et antifolket tekstunivers bærer den samme tragikomiske ironi, som man bla. finder i en Smiths sang, samt andre nutidige bands, der svæver lidt uden for den konventionel pop/rock scene. Lyrikken stiller sig i dyb kontrast til gruppens livlige guitar-pop toner, der låner deres groove fra en tid hvor rocken havde roll og hvor sammenspillet ikke behøvede quantizing eller et fastlåst bpm.

VERTIGO

For tredje gang får Radar æren af at have lystroldmændene Vertigo (tidligere Obscura) på besøg! Og vi er sikre på, der venter publikum en stor visuel oplevelse, når de omformer salen denne aften. 

Vertigo er kendt for at lave smukke videoscenografier ved hjælp af små videoprojektører og specialudviklede lysstave, der gør det muligt at lave bevægelige og bøjelige visuals til både loft, vægge og gulv.

Siden 2010 har Vertigo været særdeles aktiv på den danske og udenlandske musik- og kunstscene, og er især kendt for deres samarbejde med en lang række festivaler som Roskilde Festival (Gloria scenen), Frost Festival (The Wave), Distortion og Norberg i Sverige.

Derudover indgår gruppen som en næsten uadskillelig del af Den Sorte Skoles excentriske og visionære koncerter i blandt andet Aarhus Domkirke og ved dette års Roskilde Festival.

Se et par billeder fra Vertigos installation "The Wave" under dette års Frost Festival. 

Back