wangel-4x3-credit-jonas-jensen_0_large

Wangel

En hyldest til det nye liv

Wangel er den storladne og overjordiske stemme fra sangskriver og musiker Peter Wangel, sat i stramme elektroniske pop-produktioner af produceren Kasper Ejerlerskov Leonhardt. Siden debut-ep’en fra 2015 har Wangel været anmelderdarlings hos de danske musikkritikere – både live og for deres indspilninger. To udgivelser er det blevet til: ep’en ’Eternal History’ i 2015 fulgt op af debutalbummet ’Freedom’ i 2016.

Sidst Wangel besøgte Radar var lige efter udgivelsen af ’Eternal History’ i 2015, hvor de på det tidspunkt forholdsvis ukendte act på den danske scene imponerede de mange fremmødte med deres intense optræden. Siden er det blevet til masser af koncerter rundt om I landet, blandt andet et udsolgt Lille Vega og optrædener på Roskilde Festival og SPOT.

For nyligt har Wangel været tilbage i studiet for indspilninger til et nyt album. Førstesinglen ’Reason’ landede tilbage i april. En følelsesmæssig stærk single, skrevet til Peter Wangels ufødte barn – først og fremmest som en velkomst og en hyldest til det nye liv, som er på vej. Men også en ærlig sang om at se de svære udfordringer i øjnene, og samtidig nære stor tillid til, at kærlighed er det vigtigste.

Sherpa

SHERPA er lyden af melankolsk og storslået indie-pop, der beskriver kærlighedens skyggesider. Et band, der udfordrer og udvider nutidens pop-musik med et dramatisk lydbillede, hvor man føler at universet åbner sig over én mens man drifter afsted til deres fængende melodier. SHERPA består af den talentfulde sanger Carsten Sherpa og den erfarne producer Tore Nissen.

Deres første single "Fornever" er allerede blevet spillet på P3 og SHERPA har desuden netop vundet DR's Karrierekanonen 2017. Sejren er en kulmination på et spændende år for det nye band, der allerede har spillet adskillige koncerter i Danmark og Tyskland - eksempelvis Smukfest, SPOT Festival og Lille Vega som support for Wangel.

Back