node_2018

Node - [UDSOLGT!]

Vi anbefaler at købe billet i forsalg, da der er få billetter tilbage.

Fire singler i top 10 på Spotify, over 40 millioner streams og en udsolgt debutkoncert på Lille Vega i 2017 taler sit tydelige sprog: NODE er det nye store danske urbannavn med relevans og tiltrækning langt udenfor urbanmiljøet.

NODE har en anden sound og tone end de fleste i dansk urban musik. Hans stærke vokal og fortællinger rammer bredt, hvilket manifesteres tydeligt på de forskellige streaming-tjenesters hitlister, hvor NODE siden sin debut har ligget helt i top med singlerne ’De Snakker’, ’Al Fuego’, ’Pakker Bar’, ’Blæst’ og senest ’Gi Mig Det Hele’ fra slut september.

For NODE er musikken den store udvej. Et frirum, hvor intet er forkert. Gennem musikken kan han sige, hvad han mener og føler uden fordømmende blikke. Dette gør, at NODE kan bevæge sig mellem soulens dybe og flydende univers og rappens mere direkte fremtoning.

Om NODE skriver Soundvenue:
"Med sin karakteristiske, melankolske vokal, arabiske slang-gloser og fængende omkvæd er Node en af de bedste repræsentanter for afropop-bølgen, der har ramt Danmark de seneste par år.”

Support: SunCity

Velkommen til SunCity - lyden af en by, hvor tekstuniverset afspejler hverdagens små og store oplevelser og hvor musikken indkapsler en helt særlig følelse, en stemning eller vibe.

SunCity består af tre brødre, der alle bidrager lige til musikken – de spiller selv alle instrumenter, skriver selv alle teksterne og supplerer hinanden bag producerpulten og på vokalerne. De designer selv deres eget logo og alt i byens univers er i det hele taget autentisk og ægte: 100% deres eget.

Med en lang portefølje af sange og produktioner, som indtil nu har været holdt inden for SunCitys bymure i det hjemmebyggede kælderstudie, er trioen nu signet på NEXUS Music med de erfarne hitmagere Jon Ørom og Jules Wolfson i ryggen - som blandt andre står bag kæmpesuccesser som Nik&Jay, Joey Moe og Cisilia.

Node medbringer også Fouli som support. Fouli er en helt eminent rapper, som vi kun har set toppen af isbjerget på. Han spåes at blive en af de helt vigtige spillere inden for urban genren de næste par år.

Back