sunbody

Sofus Forsberg + Double Diamond Sun Body (us)

Sofus Forsberg

I al sin enkelhed er Sofus Forsberg’s musik en forskning i lyd og vibrationer.

Denne forskning startede med hans akustiske musikalske baggrund, hvor han eksperimenterede og improviserede indenfor jazz, blues og funk i 90’erne, hvorefter han i 00’erne bevægede sig ind på den elektroniske scene og med tiden blevet en af de afgørende personligheder indenfor den elektroniske musikscene.

Sofus Forsberg har i mange år været baseret i Berlin, hvilket har sat sine tydelige aftryk i hans virke. Han er en af de helt store artister indenfor elektronisk eksperimenterende musik, og med fokus på tunge rytmer, bevæger han sig mellem lydkunst og techno. Der er en stoflig, nærmest håndgribelig tekstur i hans lydunivers hvilket skifter mellem det helt fine romantiske og en beskidt tung industriel lyd. Han kombinerer sin store erfaring og ekspertise indenfor mastering, med hans årelange virke indenfor elektronisk musik, hvilket gør ham til en af de helt store sværvægtere indenfor live techno. Sofus er en meget spændende kunstner og hans improviserede live optrædener er altid en stor oplevelse.

Sofus Forsberg har netop fået udgivet et track på det nyopstartede Berlin-baserede Atmophile Electronics, der specialiserer sig i atmosfærisk techno. Der medvirker bla. så prominente gæster som: Mike Parker, Polar Inertia, Matrixxman, Takaaki Itoh, Ankurbln, og flere.

Double Diamond Sun Body (us)

Robbie C. Williamson aka Double Diamond Sun Body er et studie i samplekulturen hvor intet er helligt og forsøget på at optegne grænser er fuldkommen umuligt.

Med en fortid i en lang række punkbands i Los Angeles kommer det ikke som nogen overraskelse, at der under de surreelle storyline baserede mixed media værker fornemmes en underliggende samfundskritisk fuckfinger. En fuckfinger til populærkulturen opføres i en sær avantgardistisk audiovisuel elektro punk der gør op med troen på den lyse fremtid og stiller os til regnskab og sår tvivl om vores handlinger, forståelser og hvad vi finder os i.

Williamson har i løbet af 10’erne skrevet filmmusik til blandt andet den prisvindende film “Dandelion” og startet performancegruppen “We Are The World” sammen med koreografen Ryan Heffington (SIA, Arcade Fire, FKA Twigs, Sigur Ros, Florence and the Machine).

Williamson startede Double Diamond Sun Body i 2015 efter en alvorlig sygdomsperiode:

“I think it’s a simple question of, “What are we doing here?” That’s what I’ve been interested in my whole life. I had an experience two years ago when I got this disease called Guillain-Barré. I don’t know if you’ve ever heard of that, but essentially you become fully paralyzed within like two days. You have to get three or four blood transfusions. I was paralyzed for around three months. It was horrible. Maybe it was lying there for that long, but during that period I felt a mystical desire to express and conceptualized Double Diamond Sun Body”

Lyt: http://www.doublediamondsunbody.com/
Læs: https://www.forbes.com/sites/adamlehrer/2016/11/11/artist-double-diamond-sun-body-currently-showing-at-mama-uses-irreverence-to-challenge-censorship/#60ec0c527e0f

Nina Møller

Nina Møller er elektronisk musiker og komponist. Med elektroniske kollager, vokale lydlandskaber og mytologiske tekster, krydser hun elementer af elektronisk musik og sangskrivning i et mørkt lydbillede. I sine kompositioner udforsker hun både det harmoniske og det ubalancerede, det skrøbelige og det bombastiske.

Hun studerer til dagligt elektronisk komposition ved DIEM i Aarhus. Aftenens koncert vil være bygget op af materiale fra en kommende udgivelse, som er inspireret af havet og naturen i Nordjylland hvor hun er opvokset.

Back