Rhonda_Harris-foto_Sigrun-Gudbrandsdottir-4-Low-res.jpg

Rhonda Harris

Rhonda Harris feat. Nikolaj Nørlund giver eksklusiv koncert i anledning af vinyludgivelser

Bemærk: Forsalg 160 Dkr inkl. gebyr / Dørsalg 180 Dkr

I anledning af udgivelsen af de første to Rhonda Harris-album på vinyl, den selvbetitlede debut fra 1995 og to'eren, The Trouble With Rhonda Harris fra 2001, spiller Nikolaj Nørlund med en 2018-version af Rhonda Harris to eksklusive koncerter i Aarhus, Radar og København, Stengade.

Rhonda Harris har siden begyndelsen fungeret som en løs størrelse med skiftende opstillinger (med udgangspunkt i Nørlunds engelsksprogede materiale), og det er således helt naturligt, at det denne gang også er en ny opstilling. Udover Nørlund (vokal, gui, keys) er Rhonda-veteranen Piet Breinholm Bendtsen (slagtøj) dog med. Nye er keyboardmand extraordinaire Adi Zukanovic og bassist Sara Saxild (Under Byen).

Nørlund selv udtaler om begivenheden:
"Rhonda har en helt særlig plads i mit hjerte, ikke mindst de her to album. Den første var reelt set min solodebut, og på den måde blev den til i en ånd af alt-kan- lade-sig-gøre, som resulterede i en helt særlig sound og vibe. Vi indspillede den umiddelbart inden Navnløs og Nye Optagelser, de tre blev lavet over forholdvis kort en periode, tre år.
The Trouble var den første udgivelse på Auditorium, så der var også en slags nybyggerstemning kørende med masser af nye tilgange og instrumenter.
De her Rhonda Harris-album er pop-plader i min bog. Det er som, at det engelske hiver fat i pophjertet i mig. Samtidig er de ret uforudsigelige i deres forløb, noget jeg stadig sætter meget pris på.
Koncerterne kommer primært til at tage udgangspunkt i materialet fra de her to album, men musik er jo ikke statisk, så vi kommer til at versionere og udvikle på det. Jeg har en ide om at præcist DET her band kan ramme den helt rigtige balance."

Det er Wouldn't Waste Records som står for Rhonda Harris på vinyl. The Trouble With er allerede tilgængelig og "Rhonda Harris" udkommer fredag 6. april.

Back