skrallebang-til-web

Skrallebang på Radar

Radar og Skrallebang præsenterer i samarbejde 6 børnekoncerter i 2018

Det bliver en række anderledes koncertoplevelser for børnene. Et sted hvor lyset dæmpes og sanserne skærpes. Børnene får mulighed for at opleve et rigtigt spillesteds muligheder i form af lys, lyd, røgmaskiner o.s.v.

Gældende for alle koncerterne er, at børnene er aktive, enten i flok foran scenen, eller de inddrages via historiefortælling, udklædning og konstant ping-pong med musikerne på scenen. Koncerterne vil være forskellige tema-koncerter tilsat røg, blink, rock, blinkende lygter og hekse-gnæk. Desuden vil der være materiale, som pædagogerne kan arbejde med før og efter koncerterne.

Alle koncerterne afholdes i Radars koncertsal på Godsbanen, hvor der er garderobe og toiletfaciliteter, der kan benyttes. Koncerterne varer 50 minutter, og institutionerne er velkomne til at blive i salen efter koncerten, hvor man f.eks. vil kunne spise madpakker.

Skrallebang har eksisteret i 5 år, og spiller over 100 koncerter årligt over hele landet. Læs mere på www.skrallebang.dk

Billetsalg

Institutioner

250 kr. pr. koncert for maks 15 børn + voksne.

Billetsalget til alle seks koncerter er i gang. Institutioner bedes ringe eller skrive til Mia (5070 1671 // mia @ radarlive.dk), for at reservere plads. Herefter vil I modtage en faktura. I er også meget velkomne til at kontakte Mia, hvis I har uddybende spørgsmål vedr. koncerterne.

Private

Private kan købe billet på dagen til 40 kr. pr. stk.

Koncertdatoer

Alle dage koncert kl. 10. Der er adgang til lokalet fra kl. 9.30.

tirsdag 13. marts - tirsdag 10. april - tirsdag 8. maj - tirsdag 2. oktober - tirsdag 6. november – tirsdag 4. december

Back

Private kan købe billetter i døren på koncertdagen.

Foto: Kim Song Sternkopf // Radar