Jada_(By_Sarah_Liisborg).jpg

Jada *KONCERTEN ER FLYTTET - NY DATO 29/3 2019

KONCERTEN ER FLYTTET TIL 29. MARTS 2019

Grundet personlige årsager, har JADA flyttet efterårets koncerter frem til foråret. Koncerten på Radar finder sted 29. marts 2019. Der fremsendes automatisk nye billetter til billetkøbere med den nye dato. Ønskes billetten refunderes, kan I finde informationer om det i mailen fra vores billetudbyder. Billetter til koncerten 29. marts kan købes her: https://www.yourticket.dk/arrangementer/1029/jada/

Artisten skriver:

Hej <3 

Det sidste halvandet år har været en dejlig og vild tid.

Jeg har arbejdet hårdt på at skrive ny musik, turnere, og samtidigt gå på et fuldtidsstudie.

Der har været så mange nye ting at mærke og forstå undervejs, og jeg har ikke kunne finde ud af at tage mig den tid, jeg havde brug for. På et eller andet tidspunkt mistede jeg en del af kontakten til mig selv.

Det har resulteret i, at jeg nu er blevet sygemeldt med stress.

Jeg har derfor valgt at trække stikket det næste stykke tid, for at give mig selv ro til at finde en god måde at være den musiker og det menneske, jeg gerne vil være.

Koncerterne i oktober 2018 er derfor flyttet til foråret 2019.

Jeg glæder mig virkelig til at spille de koncerter. At have udsolgte koncerter i mit eget navn er en kæmpestor drøm der er gået i opfyldelse, og jeg glæder mig så meget til at synge med jer og for jer.

Noget dejligt er, at jeg har fået muligheden for at rykke koncerten fra Lille Vega til Store Vega, så der er plads til os allesammen.

Hvis du har købt billet til koncerterne i oktober gælder de selvfølgelig automatisk til de nye koncerter<3 Datoerne er:

29/3: Aarhus, Radar

30/3: Odense, Posten

05/4: København, Store Vega

Det er en svær beslutning, men jeg er nødt til at tage godt hånd om mig selv.

Vi ses i det nye år, 

Jada // Emilie 

JADA ANNONCERER TOUR

Den danske sangerinde Jada har allerede markeret sig som et af 2018 mest lovende nye navne. Nu er det fremadstormende talent klar med sin første turné ’Mutual Selfcare Tour’, der bringer Jada og hendes band forbi Odense, Aarhus og København.

Jada, med det borgerlige navn Emilie Molsted, har på rekordtid tryllebundet de danske lyttere med sin solide sangskrivning og kæmpe sangtalent. Allerede før sin officielle debut, florerede der i musikmiljøet mobiloptagelser fra små klubber, der viste et af landets måske største vokaltalenter. Forventningerne var derfor tårnhøje, da Molsted for første gang trådte på scenen som Jada til ’Red Bull Sound Select’ i foråret 2017. 

Forventningerne blev indfriet og den massive buzz og hype omsatte sig i en aftale med pladeselskabet ArtPeople, en supporttour for Phlake i efteråret 2017 og placeringer på festivaler som Where’s the Music (SE), by:Larm (NO) og Spot Festival (DK). Videre har Jada’s musik spredt sig på udlandske medier som Complex, Hilly Dilly, Vice, Highsnobiety, Line of Best Fit, Majestic Casual og herhjemme er Jada blevet udnævnt af både Soundvenue og Gaffa til et af de navne, der bliver store i 2018. I januar 2018 sparkede Jada så for alvor døren ind med udgivelsen af den første officielle single ’Keep Cool’, der blev hyldet af den danske og internationale musikpresse. Selv samme dag imponerede hun i sådan en grad live på scenen til Vegas Udvalgte, at Politikens anmelder sammenlignede hende med ung Beyoncé og en ung Robyn, udnævnte hende som aftens højdepunkt og kvitterede med 5 ud af 6 hjerter (http://bit.ly/2BDx7R4). Senest har den unge sangerinde understreget, at hun er kvindelig popstjerne på sine helt egne præmisser ved udsendelsen af den udfordrende og smukke video til ’Keep Cool’

Back