Lyd-Litteratr-2019-plakat.jpg

Lyd+Litteratur Festival

Som altid har Lyd+Litteratur Festival fokus på det grænsesøgende og eksperimenterende og den kunstneriske kvalitet. Eftersom den danske lyd- og litteraturscene lige nu kan fremvise så mange samarbejder af kunstnerisk høj kvalitet, har vi i år valgt at lade danske navne profilere festivalen.

Traditionen tro har festivalen iværksat nye samarbejder mellem kunstarterne, så festivaldagene byder også på tre verdenspremierer, når henholdsvis lydkunstneren William Kudahl, Silja Henderson & Excelsior og Peter-Clement Woetmann & Jaleh Negari alle præsenterer helt nye værker. Som en kuriøsitet præsenteres forfatter og tidligere dramatiker ved Aarhus Teater Peter-Clement Woetmann to dage i træk med to forskellige musikere for at undersøge, hvordan den samme forfatter udfolder sin litteratur i forskellige musikalske udtryk.

Alt i alt vil Lyd+Litteratur igen arbejde seriøst eksperimenterende og fornyende med begge kunstformer og på den måde fremvise nye kunstneriske veje for musikken og litteraturen.

FREDAG D. 4. OKTOBER:
20.30 Peter-Clement Woetmann & Mikkel Almholt
21.30 Silja Henderson & Excelsior
22.30 Hansn & Hoier
23.30 INTET ALTID
+ Forfatter-DJ Puk Qvortrup

LØRDAG D. 5. OKTOBER
20.30 William Kudahl
21.30 Lise Westzynthius @ Bjørn Rasmussen
22.30 Peter-Clement Woetmann & Jaleh Negari
23.30 Katrine Stochholm & Det Vilde Band
+ Forfatter-DJ Louise Juhl Dalsgaad

På festivalen udstilles desuden Schweppenhäuser/Thomsen & Morten Søndergaards lydværk SPEOS, som er udgivet på unikke lydsten: https://www.speos.dk/shop

Billetpriser:
Begge dage: 150,- kr.
Fredag el. lørdag: 100,- kr.
Ved køb i forsalg inkluderes årets festivalplakat. Normalpris 50,- kr

NB!: Gratis optaktsforedrag ved Asger Schnack om lyd og litteratur foregår tirsdag d. 1. oktober i Vogn 1 på Godsbanen. Åbent for alle.

Festivalen er støttet af Statens Kunstfond og Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje.
Back