Dancer.png

DANCER

DANCER er en ny dansk trio med de tre erfarne musikere Jakob Buchanan, Nikolaj Heyman og Thomas Eiler. Tidligere i år udkom de med debutalbummet "1"  på Mastermind Rec. Et album, som er resultatet af et møde mellem tre musikalske verdener.

Buchanan, trompetist og prisvindende komponist med bagrund i den lyriske ECM jazz. (Jakob Bro, Marilyn Mazur mfl.)

Heyman, guitarist/multiinstrumentalist og producer med stor erfaring fra den internationale rockscene. (Giant Sand, Mark Lanegan mfl.)

Eiler, trommeslager fra den mere hårdslående og vidtfavnende impro og avantgardescene. (Svin, Bad Astma mfl.)

Drevet af en nyfunden nysgerrighed og trang til at udfordre egne udtryksformer, mødtes de tre for at indspille i to dage i Heymans sommerhus i Nordjylland.

Resultatet er blevet en forunderlig blanding af nordisk tone, støvet krautrock og eksplosiv freejazz. Eklektisk og samtidig ekstremt fokuseret, strømmer trioens referencer ufortrødent på tværs af tid og sted for at samles i et pumpende reservoir af musikalske idéer.

BEMÆRK: Der sælges kun billetter i forsalg frem til døråbningstidspunktet, intet salg i døren før koncerten. Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Overholdes anvisninger eller retningslinjer ikke, vil man blive bedt om at forlade stedet. Retningslinjerne vil blive sendt ud sidst i juni og kan efterfølgende findes på Radarlive.dk.

Back