The_Entrepreneurs.jpg

The Entrepreneurs

KONCERTEN ER AFLYST. DER ARBEJDES PÅ EN EVENTUEL NY DATO. ALLE BILLETTER REFUNDERES. LÆS MERE: https://radarlive.dk/blog/2020/march/coronaviruscovid-19-information/

The Entrepreneurs er klar til igen at spille en intense koncert for det aarhusianske publikum på Radar efter koncerter i bl.a. Tyskland og England henover 2019. Med sig har de nye lyde og energi, som bandet passioneret har arbejdet på til det, der bliver den kommende plade.

Deres eksperimentelle og energiske lydunivers er grundessensen i bandets sangskrivning, der efter endnu et års udforskning har bragt nye sange med sig. The Entrepreneurs nyder et ry som et fremstormende og erfarent liveband, der ikke er bange for at udfordre deres koncertgængere.

Med udgivelsen af deres debut-EP, Tony Rominger, i 2016 manifesterede forsanger og guitarist Mathias Bertelsen, bassist Anders Hvass og trommeslager Jonas Wetterslev sig som et af Danmarks bedste live-bands. I februar 2019 udgav bandet deres debutalbum via det velansete independent-selskab Tambourhinoceros, der fik stor ros med på vejen fra danske såvel som engelske medier og anmeldere. Debutalbummet Noise&Romance er en udforskning og rejse i nogle af rockens mest toneangivende subgenre som punk, grunge og post-rock, der ikke kun fik god medvind hos de danske rockentusiaster, men også skubbede bandet afsted ud til udenlandske fans.

14. marts står de klar til at rykke Radar rundt med et intense live show!

Support: Loose Ends

Loose Ends har skrevet sange siden starten af 2017, men i 2019 blev lyden og udtrykket cementeret på et debutdemobånd. Musikken er funderet i støjrock og punk, og omfavner melankoli og vildskab på en gang. Med et simpelt rock set-up af guitar, bas, trommer og vokal formår Loose Ends at skabe iørefaldende melodier med massive støjsektioner som bagtæppe. Der er referencer til store inspirationskilder, men lyden er helt sin egen, og live er Loose Ends intense og energiske som få andre.

Back

På Radar følger vi myndighedernes anbefalinger og krav til sikker afholdelse af arrangementer. Derfor vil du som gæst opleve at flere ting er anderledes, når du besøger Radar.

Du kan læse de opdaterede retningslinjer her >>

 

Forsalg via www.yourticket.dk. Unummererede pladser.

Billetpris er inkl. billetgebyr på 10. kr. Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.