Alpas-Ave__Jeppe_Tyche_Vinum_web.png

Alpas Ave

Alpas Ave debuterede i starten af 2020 og har med deres tre singleudgivelser sat deres helt egen dagsorden i et mystisk, dunkelt eksperimenterende univers, hvor menneskelige understrømme flyder på godt og ondt. Deres første single, 'Black Mirror', er samtidig titeltracket på deres debut EP, som bl.a. modtog 5 ud af 6 stjerner fra GAFFA og blev nævnt som én af ugens fem vigtigste udgivelser hos både Soundvenue og Bands of Tomorrow.

EP’ens seks numre er personlige fortællinger om tab af drømme, bristede bånd, man troede var ubrydelige og ung skam over, at være den man er - søgen efter en dybere mening og styrken til at bryde frem i verden og ud af gamle vaner og mønstre.

Den talentfulde duo, bestående af Marianne Ernst Dam og Martin Pilgaard Grishauge, skaber dramatiske og nærværende kompositioner, der med deres første to singler er blevet sammenlignet med eventyr, FKA Twigs og drømmesyn. De har fra starten arbejdet dedikeret og eksperimenterende med musikken, hvor de undviger genredefinition, men skaber stemninger, som de har sat sig for, man nærmest skal kunne dufte, røre og mærke. Dette bed Bands of Tomorrow bl.a. mærke i, da de anmeldte Alpas Aves sidste koncert i 2020 med 4 ud af 5 stjerner.

Live udvides duoen til en elektronisk/semi-akustisk kvartet, hvor flyvske beats, insisterende synth-flader og Mariannes dragende og karakteristiske vokal, inviterer ind i et ambitiøst og storslået musikalsk univers.

Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Læs retningslinjerne før dit besøg på Radar.

Back