HjalteRoss.png

Hjalte Ross *UDSOLGT*

Koncerten er flyttet fra 25. marts til 25. november. Billetter til koncerten 25. november er gyldige til den nye dato.

Den unge sangskriver, sanger og guitarist Hjalte Ross udgav i efteråret 2018 sit anmelderroste debutalbum ”Embody” - en plade der startede en stor rejse for den unge danske kunster. Ross er nu klar med sit næste album med titlen ’Waves of Haste’, som udkommer d. 20 november. Hjalte Ross fortæller at han siden udgivelsen af debutalbummet 'Embody' i 2018 har knoklet med at lave 'den svære toer', en proces der har sendt ham til både New York, London og isoleret fra alt på en lille ø i det nordligste Norge. Hjalte Ross siger selv om processen at han er blevet en bedre sangskriver, sanger og guitarist. Derudover fortæller han har oplevet at det var tydeligere for ham hvad han gerne vil med sin musik. Pladen er skabt i samarbejde med John Wood (Pink Floyd, Nick Drake, etc.), Daniel Goodwin (Whitney, Kevin Morby, etc) og artwork er lavet af Kasper Eistrup.

Tid og tendenser bider ikke på Hjalte Ross - det gør til gengæld løfter om kvalitet og uopslidelige sange fra det sted i hjertet, hvor de største perspektiver bor. Hjaltes sange foldes til koncerter ud sammen med hans sympatiske band, hvilket løfter sangene op i luften og lader dem med yderligere gennemslagskraft. Når Hjalte Ross og hans band har fremført Ross' sange live over de sidste par år, er de blevet taget godt imod af både publikum og anmeldere. Soundvenue gav således hans koncert på Spot Festival 2019 fem stjerner og kaldte det ”en noget nær perfekt koncert”.

Den anmelderroste unge danske sangskriver Hjalte Ross, der er aktuel med sit andet album 'Waves of Haste', gæster Radar 25. november 2021.

Koncerten er en siddekoncert med stærkt begrænset kapacitet.

 

SUPPORT: ASTMA
Med ASTMAs fortællinger fra hjertet bringer hun sine lyttere ind i et tryllebindende univers. Musisk undersøger ASTMA grænsefladen mellem pop og klassisk med inspiration fra avantgardens- og neoklassicismens verden. Melodiske, klassiske og stringente klaverkompositioner fusioneres med en alternativ, luftig vokal, som formidler de dansksprogede tekster. Bag projektet ASTMA er sanger, pianist og cellist Astrid Matthesen, som live præsenteres i duoform med selskab fra Mads Lang på lapsteel og kontrabas. ASTMA er indgået i et samarbejde med Marí, som d. 26. marts 2021 kulminerede i en split-EP-udgivelse. ASTMAs debutsingle udkom 12. marts 2021 i forbindelse med dette projekt.

Back