casanova_release.png

Oliver Dengsø

Folkeskolelærer om dagen, dedikeret og kompromisløs artist om aftenen! Oplev karismatiske vokalpræstationer og et konstant udfoldende lydunivers med Oliver Dengsø på Radar.

Den aarhusianske sanger og sangskriver Oliver Dengsø udgiver d. 5 november sit andet album 'Casanova', og i den forbindelse indtager han og bandet Radar og holder releasekoncert i hjembyen Aarhus d. 26 november.

Musikalsk inviterer projektet dig ind i indie folk/pop verdenen, hvor forskellige elektroniske virkemidler skaber et stemningsfyldt og vedkommende rum omkring de velskrevede tekster, der bl.a. hylder melankolien, bylivet og den moderne casanova.

Support: Lihme

Lihme (Silje Marie) skriver dragende indiepop ballader med tråde til musikkoryfæer som Lykke Li og Feist. Hun bevæger sig i et lydlandskab hvor håndspillede instrumenter og en organisk æstetik får frit spil i kombination med hendes klare nordiske klang. Hun skaber hudløst ærlig 'ind-til-benet' musik, hvor store følelser udfoldes i de små velvalgte detaljer i lydbilledet. På sit kommende album som produceres i et samarbejde med Esben Inglev [Lowly, Pernille Rosendahl, Ane Brun] skabes der endnu mere vellyd og flere elektroniske islæt tilføjes til hendes univers.

Back