Skrallebang til web.jpg

Skrallebang

Skrallebang AlTid til børn

SKRALLEBANG består af musikerne Nana Bang Kirkegaard og Søren Jensen.

For lidt mere end 10 år siden døbte de sig selv SKRALLEBANG og de spiller i dag mere end 100 aktive børnekoncerter hvert år. I april 2021 udkom SKRALLEBANGs anden udgivelse: SKRALLEBANG og børnebøgerne.

”Vi vil gerne videreformidle vores glæde for musik, sang, bevægelse, leg - og for de gode fortællinger. Vi har de seneste år arbejdet en del ud fra eventyr og børnebøger, og sammensat flere temakoncerter med fortællingerne som omdrejningspunkt.
Vi brænder for at levere anderledes børnemusik på rigtige instrumenter og på grej – der har samme kvalitet – som det de voksne kræver, når de går til koncert. Ikke mindst derfor er samarbejdet med Radar genialt!,” siger de to musikere fra Skrallebang.

Alle koncerterne afvikles på Radars 360 graders scene, dvs. at børn og voksne kan gå hele vejen rundt om scenen som står midt i rummet. Dette medvirker til at give en anderledes oplevelse af både musikere, rum og lys.

Fire koncerter i 2021

Tirsdag d.24.august:
Denne dag kan man opleve SKRALLEBANG og Thomas Ousager. Thomas er percussionist og spiller på alt fra bongotrommer til opvaskebørster. I bliver taget med på en lille rejse i SKRALLEBANG og percussionistens univers.

Tirsdag d.28.september:
Her handler det om eventyr. Alle dem med hekse, trolde, ulve, geder og andre uhyggeligheder. Med sig har SKRALLEBANG musikeren Morten Randrup, som laver lydkulisser på sine keyboards.

Tirsdag d.26.oktober:
Ved denne koncert handler det om børnebøger og eventyr., og man vil ”møde” Ole Lund Kirkegaard, H. C. Andersen og Grimm og selvfølgelig også en gæstemusikant, som Skrallebang har inviteret med.

Tirsdag d.23.november:
ved årets sidste børnekoncert vil det dufte det lidt af jul. Skrallebang og en gæstemusikant vil tage julen under kærlig musikalsk behandling.

Det praktiske

Skrallebang spiller aktive koncerter, hvor børnene inddrages gennem leg, bevægelse og historiefortælling. Fælles for sangene, legene og rekvisitterne er, at voksne og børn bliver inspireret til at synge, spille, fortælle og lege på nye måde. SKRALLEBANGs koncerter er motorik, leg, læring, inspiration, skøre påfund og grin.

Koncerterne henvender sig hovedsageligt til børn mellem 3 og 8 år samt eventuelle specialklasser og -institutioner.

Koncerterne afholdes i Radars koncertsal på Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.

Her er garderobe og toiletfaciliteter, der kan frit benyttes. Koncerterne vare 50 minutter, og salen vil efter hver forevisning være åben, hvor institutionerne er velkomne til at blive hængende og f.eks. spise medbragte madpakker.

PRIS OG TILMELDING

Institutioner: 400,- kr. for max 20 børn og et ubegrænset antal voksne. Tilmelding sker ved kontakt til

spillestedsleder Mia Holm på tlf. 5070 1671 eller på mailen mia@radarlive.dk. Ved tilmelding sendes faktura.

Private: 50,- kr. per billet. Kan kun købes i døren på koncertdagen.

DATO OG TID

Koncerterne finder sted kl. 10 på følgende datoer (der er adgang fra kl. 9.30):

Tirsdag 24. august / tirsdag 28. september / tirsdag 26. oktober / tirsdag 23. november

MERE INFORMATION

Kontakte venligst spillestedsleder Mia Holm for yderligere information (Tlf. 5070 1671 eller på  mia@radarlive.dk).

Skrallebang

Læs mere på www.skrallebang.dk.

RADAR er et regionalt spillested i Aarhus Kommune. Radar afholder årligt 105 koncerter med særligt fokus på det eksperimenterende, det alternative og på nichegenrer.

Back

Institutioner bestiller billet på mia@radarlive.dk

Private kan købe billetter i døren.