DMVB_rød.jpg

De Må Være Belgiere

Billetter købt til datoerne i januar og april kan benyttes på den nye dato i september. Berørte billetkøbere har fået besked direkte via mail.

De Må Være Belgiere udgav i september 2019 albummet 'Tiden bøjer af', hvoraf de to singler 'Amnesi' og titelnummeret 'Tiden bøjer af' lå i heftig rotation på P6 Beat og på diverse playlister på online platforme. Det anmelderroste album banede vejen for en succesfuld gendannelse efter 33 års stilhed fra De Må Være Belgiere, der var en del af den oprindelige postpunkscene i start-80'erne.

Bandet er nu tilbage og spiller fængende melodisk og støjende guitardreven postpunk på dansk. Teksterne er kompakte og surreelle i et konkret univers. Live er Jesper Hedes stoiske vokal omgivet af tre guitarer, bas og trommer. Et lydunivers, som bevæger sig tæt op af My Bloody Valentine møder Joy Division anno 2020.

De Må Være Belgiere nåede at give to koncerter før Corona Lockdown satte en stopper for flere. Begge koncerter blev flot modtaget. GAFFA skrev om den første koncert i 33 år:
"Guitaristerne Hede, Nils Skovbjerg og Stefan Weinreich dannede en massiv og vellydende guitarvæg der både gav energi og dynamik. En stor kollektiv indsats bakket blændende op af bassist Jacob Leth og trommeslager Mark Winther. Et imponerende comeback og en stilsikker koncert."

GFR skrev om den anden koncert:
"Til trods for de tre guitarer er det i høj grad bassen og trommerne der definere udtrykket: Bassen ligger ofte tonalt højt og laver masser af små licks mens trommerne spilles stærkt og rykker ud over "bare" at være rytme. Det fungerer super flot."

De Må Være Belgiere har i år udgivet to EP'er, og den 21. maj udkom albummet Paradis. GAFFA gav 5 begejstrede stjerner og kaldte musikken for blændende og albummet for respektindgydende. Bandet giver igen koncerter på landets spillesteder. Sætlisten vil bestå af numre fra begge albums og EP'erne samt enkelte klassikere. Forvent energi, melodi, støj og charme!

Support: Torch

Torch er et nyt Darkwave/Post-punk band fra Aarhus, hvis musik er centreret omkring kolde 80’er trommebeats med en skarp synth, fretless bas og mørke guitar riffs.

I november udgav de deres debut på kassette og gav i den anledning en udsolgt koncert på Tape.

Back