PlekterTour_2022.jpg (1)

Plekter Tour

Der er kun dørsalg til denne koncert

 * Koncerten er en del af Plekter Tour, der arrangeres af ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere), og som er støttet af Statens Kunstfond.
I denne sæson består Plekter Tour af hele 12 koncerter med 12 artister fordelt på spillesteder over hele landet. Denne del af touren spiller i både København, Odense og Århus.

DOWNTOWN JULY

Downtown July laver eksplosiv dansk-sproget musik, der trækker på genrer som bla. Funk, Soul, R&B, Pop, Rock og Reggae, som samles under paraplyen indie-pop/rock.
De hårdtslående grooves og dybe klangflader flyder uløseligt sammen med teksterne, som rammer en bred repræsentation af, hvordan et ungdomsliv har mange facetter - fra forsøg på fuld kontrol til gennemgribende magtesløshed.

BLÅØJET

Med en intens og eksplosiv koncertenergi kræver Blåøjet publikums opmærksomhed og hengivenhed. Ventilen for de komplicerede år mellem ungdom og voksenliv, hvor ubeslutsomhed og ensomhed er allestedsnærværende. Musikken udtrykker vigtigheden ved at være hæmningsløs gennem naiv, uformel og umiddelbar, dansksproget guitarpop.

TRINE LYNGVIG

Trine Lyngvig har skrevet sangene til sin debut hen over en periode, hvor hun gennemgik en skilsmisse. Sangene fortæller om forsøget på at håndtere bruddet, sorgen, tabet.
Som sangskriver inspireres hun af de fem elementer jord, ild, vand, luft og æter i både fortælling og i de stærke visuelle billeder, som hun knytter til musikken. Dette giver lydbilledet et støjede og taktile udtryk.

Back