Foto_Malthe_Jepsen_Sløret_hoved_web.jpg

Malthe Jepsen feat. Christensen/Bülow

Jazztalentpriskoncert: Malthe Jepsen feat. Christensen/Bülow

Du kan denne aften opleve vinderen af Aarhus Jazz Talent 2021, Malthe Jepsen, spille sin musik i både solo- og trioformat. Den officielle prisoverrækkelse er også en del af programmet.

Malthe inspirerer med sit medrivende og teknisk overlegne spil og bevæger sig desuden ubesværet mellem mange forskellige musikalske udtryk. Han optræder i store og små ensembler indenfor jazz, hip-hop og mellemøstlig musik, fx med orkesteret Clapper. Herfra har han denne aften medbragt to af medlemmerne, Adrian Christensen og Frederik Bülow, der optræder som solidt bas-tromme makkerpar i mange forskellige sammenhænge bl.a. også det fremadstormende elektroniske jazzband Abekejser.

Malthe Jepsen er pianist og komponist og har for nylig udgivet soloalbummet Fluidity, der fik en meget positiv modtagelse. Det er en modig og velproduceret pladedebut, der demonstrer, at han som ung konservatoriestuderende pianist allerede har sit eget personlige udtryk. Om Fluidity lød det bl.a. at ”Malthe danser graciøst på tangenterne og har tydeligvis drukket af jazzens melodiske overflod. Han tager den med ro og trækker vejret. Han lader de enkelte toner fortælle mere end det, man umiddelbart hører.”

Vi håber, at Malthe med prisen får mere opmærksomhed og yderligere får muligheder for at udvikle sit musikalske virke – og glæder os til at høre talentet folde sig ud denne aften på Radar.

Til vinderen af Aarhus Jazz Talent Pris følger også en hæderspris på 10.000 kroner. Beløbet er sponsoreret med midler fra Klüvers Fond og Aarhus Jazz Festival.

Line-up:
Malthe Jepsen (piano)
Adrian Christensen (bass)
Frederik Bülow (drums)

Arrangeret af Aarhus Jazz Festival og Radar.

Back

Unummererede pladser.

Alt billetkøb varetages af vores billetpartner Yourticket.

Onlinesalg af billetter slutter når dørene åbner. Såfremt der ikke er udsolgt, kan billetter købes i døren på koncertaftenen.