Cover_Birthday_FinalEvening.jpg

10 års fødselsdagsfest

Oplev KH Marie, Ravi Kuma, KR4N, Bjørn Svin + Sofus Forsberg.

Radar bliver 10 år, og det bliver markeret 25. marts med fem timers højenergiske koncerter strækkende sig til langt ud på natten. Radar smider alle kort på bordet og sætter to scener i spil inde i salen, mens andre dele af huset også vil være præget af festlighederne. Det bliver med garanti årets aften på Radar.

Så gå ikke glip af:

KH MARIE

Kl. 21.00

Med en altid eksperimenterende og udforskende tilgang til musikken, har aarhusianske Marie Koldkjær Højlund altid haft en særlig tilknytning til Radar.

Hun har bevæget sig rundt på den danske musikscene i en årrække og sat sit seriøse præg på den. Marie er tidligere kendt fra Marybell Katastrophy og Tiger Tunes. Senest har hun som en del af Nephew skabt albummet “Ring-i-Ring” og spillet på en udsolgt arena-tour med mere end 100.000 besøgende og på de store festivalscener, blandt andre Orange Scene på Roskilde Festival.

I 2020 debuterede Marie Koldkjær Højlund som soloartist under navnet Kh Marie med debutalbummet “intet er nok” (Escho). Sangene på albummet er et sanseligt studie af kærlighed igennem lyden af dansende elektronisk popmusik, som denne aften vil blive sendt live direkte ud i jeres ventende dansefødder på Radar.

Albummet fik en fantastisk modtagelse af lyttere og anmeldere, fx konkluderede Soundvenue i sin fem-stjernede anmeldelse at “Kh Maries debutalbum er et ambitiøst værk, der på smuk vis forener stærke popmelodier, spacy synthproduktioner og et flair for lydkunst til en fængslende helhedsoplevelse”, mens GAFFA i sin femstjernede anmeldelse betegnede “intet er nok” som et “Sublimt og søgende poetisk værk fra det danske stortalent”.

KR4N

Kl. 22.30

Kr4n er en elektronisk duo med et progressivt udtryk. Når de to pianister udfolder sig på deres synthesizere og sequencere, resulterer det i et velproduceret og eksperimenterende lydunivers med mange improvisatoriske elementer, så du ikke er i tvivl om, at musikken bliver fremført live på stedet.

Bevæbnet med et dusin synkroniserede instrumenter bevæger de sig legende gennem et dynamisk og transcenderende univers. Duoen er kendt for et ikke kun at levere et overbevisende lydbillede, men også visuelt er de i en liga for sig selv. Instrumenterne på scenen er ikke blot lydkilder, men styrer også lysproduktionen, så den visuelle og auditive oplevelse forenes og går i et med hinanden.

RAVI KUMA

Kl. 00.00

”Vi kommer med en stak nye tracks, og er klar til at smelte jeres hjerner.”

Så kort er beskeden fra Ravi Kuma, der er ved at boble over med ophobet energi og i den grad trænger til at komme ud og optræde live igen. Så hvis du tidligere har oplevet duoens medrivende og energiske live shows, så har du måske en lille ide om hvad du kan forvente denne aften. Det bliver blot endnu vildere!

På Radars 360 graders scene er Sharon og Aske klar til at rykke hele salen rundt med deres dansable højenergiske beats. Du kommer til  at svede, have ondt i fødderne og være øm i hele kroppen, men du vil kunne lide det. Det garanterer vi!

SOFUS FORSBERG X BJØRN SVIN

Kl. 01.15

De to elektroniske musikskabere giver denne aften en helt speciel performance. Bjørn Svin og Sofus Forsbergs liveshow er fyldt med kabler, knapper og dimser og ikke mindst deres passion for synthesizere og andet hardware gear. De vil med alle deres kvaliteter improvisere et sæt ud i maskinelle og hypnotiske grooves med rå lyd i en kompromisløs old school techno, der vil strække sig til langt ud på natten.

Back