Artikel-topbillede-12.png

SPOT 2022: Nordic Beats

SPOT introducerede Nordic Beats for første gang i 2019 med hensigten at give lidt mere sceneplads til den sprudlende nordiske urban og hiphop scene, der så ofte negligeres. Konceptet tager en håndfuld upcoming navne og lader dem skiftevis indtage scenen. Igen i år foregår det på Radar nede på Godsbanen, som i to timer forvandles til nordens mest brandvarme heksekedel af tunge beats og bass og bidende stærk lyrik. Årets udgave af Nordic Beats præsenteres i samarbejde med det toneangivende Dråben Podcast, hvor gutterne bag den danske hiphop-podcast – Loui Bosch-Fellah og Emil Lilleeidet Seest – vil fungere som værter for festen.

I denne udgave af Nordic Beats får seks unge kunstnere fra det nordiske vækstlag mulighed for at sparke gang i festen og sætte ild til dansegulvet på Radar. Første navn på programmet er Bassi Maraj (IS), som med sin debut-single fløj direkte ind på førstepladsen på den islandske top 50. Hertil har vi henholdsvis Linni (NO) og Vino (NO), der hver især har spredt ringe i den norske hiphop-scene. MIMI (SE) leverer dansabel og amerikansk-klingende hiphop straight outta Sverige, mens MAS samt duoen Trey & Zay er årets danske navne på programmet. 

Det kommer helt sikkert til at stikke helt af! Nordic Beats står således som et glimrende afbræk til dig, der synes, det kan blive lidt for roligt og tørt blandt Store Sal og Lille Sals røde siddepladser i Musikhuset. Sidste år nåede Radar at blive fyldt under Nordic Beats, så sørg for at komme i god til, hvis du ikke vil gå i glip af festen.

Tidsplan:
21.20: Vino
21.40: Bassi Maraj
22.00: Linni
22.20: Trey & Zay
22.40: Mimi
23.00: MAS

Back