Ludwig+Ida.png

*Aflyst* J Ludvig III + Ida Duelund

KONCERTEN ER AFLYST

J LUDVIG III

Få musikere tør at være så kompromisløst ærlige som trommeslageren og produceren Jonathan Ludvigsen er på sit debutalbum ’Sadboy Fusion’, som han udgav i november 2021 under solo navnet J. Ludvig III.
Her er han trådt et skridt tilbage fra sit arbejde med den populære trio Athletic Progression og som musiker for Erika de Casier, m.fl. Gennem hvad han selv beskriver som en dagbog over en turbulent toårig periode plaget af isolation og usikkerhed, har han skabt et album der i sin eksistentialisme berører ensomhed, familie, mental sundhed og død.

Gennem Ludvigsens ekvilibristiske performance, hvor du det ene øjeblik oplever Jonathan synge duet med samples af sig selv til det andet hvor han med sit band bryder ud i avantgardistisk beat music, hvor du mister grebet af hvad er komponeret og hvad er improviseret, vil du opleve en kulmination i mødet mellem kompleksitet og intimitet. Bandet i sin utraditionelle formation fremstår som en invitation ned i en teater grav hvor musikanterne har taget hovedrollerne i et postdramatisk stykke.

IDA DUELUND

Ida Duelund er en eksplosiv og kompromisløs musiker, som emmer af nærvær. Når hun spiller solo, lader hun sin kontrabas og vokal udfolde sig, som de vil. Nysgerrigt og sikkert boltrer hun sig i et frit musikalsk univers af improvisation, imaginære sprog, surrealisme og sange. Sange skrevet på forhånd, og sange skrevet på scenen. Hun er som bassist og komponist en aktiv del af den danske musikscene (Barbro, Jomi Massage, Baby in Vain, Emma Acs, Folkeklubben m flere og blev for sit seneste års arbejde nomineret til en Steppeulv (Den Danske Kritikerpris) 2022 i kategorien ‘Årets Musiker’. Hun udgør sammen med violinist Maria Jagd den eksperimenterende stryger duo Lueenas. Som komponist skriver hun fast musik til dansekompagniet The Nordic Beasts og derudover til film (Danmarks Radio, Nationalmuseet, Martin de Thurah m fl).

Back