TOUR_Fall_2022.jpg

*FÅ BILLETTER* Lucky Lo (SE)

Lucky Lo, den svenske multi-instrumentalist og sangskriver Lo Ersare’s alt-pop pseudonym, er som et spil hinkesten. Og ligesom legens mangefarvede ruder af kridt, afdækker Lo og hendes band nyt land og emner af både lyse og mørke nuancer, imens Lo Ersares inderlige contra-alt vokal altid skinner igennem. Musikken springer mellem det velkendte og det finurlige; det groovy og det uventede.

Lyden er en kombination af Lo's finurlige sangskrivning og nærvær, sammen med fire enestående og legesyge musikere; Casper Henning Hansen (Moi Caprice, Choir of Young Believers), Mads Nørgaard (The Nest, Orgelheimers), Malte Nordtorp Pedersen (Knægt) og Ida Urd (Tårn, Hôy La). 

For den ihærdige lytter er Lucky Lo's musik både frodig, farverig og overraskende. For den dansende lytter vil musikken være groovy, funky og glædesfuld. Og for dem der lytter efter personlige forbindelser, er musikken følsom, ærlig og oprigtig. Lucky Lo’s debutalbum ’Supercarry’ er en helt enestående og anmelderrost alt-pop støbning udgivet via Tambourhinoceros.

Support: Shie Said

SHIE SAIDPRESSE1.jpg

I guitarduoen shie said er to stemmer og to guitarer spundet ind i hinanden. Ida og Sofie skaber sammen sange, der i det ene øjeblik klinger i smuk harmoni for derefter at overraske i disharmonier.

Guitarflader vugger frem og tilbage mellem enkle, enstemmige figurerer og brede, varme harmonier. Hos shie said er det fintfølende og det stærke udtryk to sider af samme sang.

Back