Skrallebang 2018.jpg

Skrallebang

Så kan I igen opleve en anderledes børnekoncert krydret med finurlige indslag, bevægelse, fortælling, rap og GRIN. Koncerten afvikles på Radars 360 graders scene, dvs. at børn og voksne kan gå hele vejen rundt om scenen som står midt i rummet. Dette medvirker til at give en særlig oplevelse af både musikere, rum og lys.

Til denne koncert vil det dufte af jul. SKRALLEBANG lover stjernedrys og julestemning.

Aldersgruppe: 3-8 år + voksne + specialklasser.

SKRALLEBANG består af musikerne Nana Bang Kirkegaard og Søren Jensen: ”Vi vil gerne videreformidle vores glæde for musik, sang, bevægelse, leg - og for de gode fortællinger. Vi arbejder mest ud fra eventyr og børnebøger, og vi har sammensat flere temakoncerter med fortællingerne som omdrejningspunkt. Vi brænder for at levere anderledes børnemusik på rigtige instrumenter og på grej – der har samme kvalitet – som det de voksne kræver, når de går til koncert. Ikke mindst derfor er samarbejdet med Radar genialt!” siger de to musikere fra SKRALLEBANG.

Det praktiske

Koncerterne afholdes i Radars koncertsal på Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.

Koncerten starter kl. 10, der er adgang til koncertrummet fra kl. 9.30.

Her er garderobe og toiletfaciliteter, der kan frit benyttes. Koncerterne vare 50 minutter, og salen vil efter hver forevisning være åben, hvor institutionerne er velkomne til at blive hængende og f.eks. spise medbragte madpakker.

BILLETTER

Institutioner

400 kr. for max 20 børn + voksne. Der sendes en faktura til institutionen. Billetter reserveres ved at skrive til kontakt@radarlive.dk

Private

50 kr. pr. person, børn under 2 år har gratis adgang. Billetter købes i døren.

MERE INFORMATION

Alle er velkomne til at kontakte spillestedet for yderligere information (Tlf. 8676 0344 eller på mailen kontakt@radarlive.dk).

SKRALLEBANG spiller omkring 120 koncerter om året, fungerer som gæstelærere i forbindelse med musicalopsætning på flere skoler, og de afholder inspirationskurser for pædagoger, indskolingslærere, DGI og dagplejere. De har desuden stor erfaring i arbejdet med specialinstitutioner.
Læs mere på om Skrallebang på www.skrallebang.dk

Radar er et regionalt spillested i Aarhus Kommune. Radar afholder årligt 105 koncerter med særligt fokus på det eksperimenterende, det alternative og på nichegenrer.

Back

Institutioner bestiller billet på kontakt@radarlive.dk

Private kan købe billetter i døren.