TakykardiaFotoTueBlichfeldt4.jpg
Fotograf: Tue Blichfeldt

Takykardia

Takykardia kombinerer elementer af triphop, alternativ r'n'b, jazz og dreampop i en stilsikker bevægelse mellem pop og kunst. Nysgerrigheden pirres konstant og man fordyber sig fuldkomment i musikkens teksturer – det være sig den innovativt rytmiske fremdrift, melodiernes umiddelbare og komplekse akkorder, samt de åbenhjertige tekster, som leveres med dyb indlevelse af karismatiske Luna Matz.

Hendes rigt facetterede fraseringer bevæger sig ubesværet over Takykardias stilsikre bevægelse mellem pop og kunst.

Disse fascinerende lag folder sig i den grad også ud, når gruppen optræder.
Takykardia er nemlig lidt af et særsyn på den danske livescene.
Med udgangspunkt i Luna Matz' baggrund som performancekunstner skabes et dragende univers, hvor kostumer og stage props naturligt smelter sammen med den episke popmusik - i takt med at afstanden til publikum gradvist nedbrydes gennem det æstetisk formfuldendte show, som en Takykardia-koncert også er. Oplev det selv her på Radar 4. november.

Support: between mermaids and me

between mermaids and me er lyden af kontrolleret kaos, det grænseløse og det eksperimentelle. Deres debutsingle 'somethingaboutyousomethingaboutme' røg øjeblikkeligt i rotation på P6 Beat, og efterfølgeren 'Dreamwalker' har, foruden airplay på internationale radiostationer, fået GAFFA til at udpege nummeret som et af de 12 bedste tracks for oktober måned.

Bag aliaset findes producer og sangskriver Stine Drejer og trommeslager Andreas Pilgaard, der har lavet musik sammen i 11 år. Sammen har de skabt et projekt, hvor hjertet, ambitionerne og følelserne får lov til at flyde vildt i deres glitch-pop univers af aktive beats, sampling og synths.

between mermaids and me udgiver debut ep’en 'Reality Cravings' den 28. oktober.

Back