All_Story_Radar.jpg

INDISCIPLINARIAN FEST 2022

Det københavnske alternative metal- og hardcore-pladeskab INDISCIPLINARIAN har siden 2013 udgivet nogle af landets mest spændende hårde navne, hvor en god del optrådte på selskabets københavnske én-dags festivaler i 2018 og 2019. Efter et par års pandemi-pause vender festivalen nu tilbage i tre danske byer, nærmere betegnet i København på Hotel Cecil lørdag d. 10. september, i Fredericia på Tøjhuset fredag d. 16. september og i Aarhus på Radar lørdag d. 17. september. Her kan du opleve:

ANTI RITUAL bidrager med sin aggressive blackede crust-metal, hertil den progressive doom-kvartet ALKYMIST, det aarhusianske noise rockband BRUNSTEN* og sci-fi metallerne TERMINALIST runder line-uppen af med deres højhastigheds-thrash.

INDISCIPLINARIAN har siden starten i 2013 markeret sig som Danmarks mest kompromisløse metal- og hardcore-pladeselskab med udgivelser fra bands som Orm, Morild, Alkymist, Terminalist, Nyt Liv, Solbrud, Fossils og Piss Vortex. Selskabet opfatter sig selv som et seriøst alternativ til den kommercialiserede del af musikbranchen, ikke mindst inden for metal og beslægtede genrer. INDISCIPLINARIAN kuraterer deres udgivelser ud fra parametre som kunstnerisk tyngde, personlighed og realiseret ambition, og netop disse træk er gennemgående hos alle de kunstnere, som INDISCIPLINARIAN arbejder med.

Posteren til INDISCIPLINARIAN FEST 2022 er skabt af illustratoren Mads Berg og de første gæster kan få en gratis fysisk A1-poster med sig hjem.

*BEMÆRK: Nyt Liv må desværre aflyse, men de lokale helte fra Brunsten træder til!

Back