2023_Julie-Ellinor_1-byEMST low res.jpg

Julie Ellinor

Med sin karismatiske stemme og øre for den gode popmelodi pakket ind i støvede synthesizers, luftige guitarflader og insisterende baslinjer, har den danske sanger, sangskriver og guitarist Julie Ellinor de seneste år sendt flere stærke singler på rotation på de danske radiostationer. Særligt nummerne 'Disarray' og 'Mislead' har sklabt masser af opmærksomhed og været svær ikke at rocke ud til, hvis man i 2022 tændte for P6 Beat eller P3.

Til marts blev hun endelig klar med debutalbummet, som præsenteres live til hendes to hidtige største koncerter: Denne aften på Radar i Aarhus og aftenen efter på Hotel Cecil i København.

Julie Ellinor dyrker en forkærlighed for 60’erne og 70’ernes akustiske og analoge lyd med en håndspillet og organisk tilgang - pakket ind i personlige og reflekterede tekster. Live har hun sammen med sit band også vist sit værd - bl.a. på SPOT Festival i 2022 hvor Gaffas anmelder kvitterede med fem stjerner og samtidig sikrede hende en plads på listen over de danske artister, det danske musikmedie spår bliver de største i 2023.

Så kom ned og oplev en af årets helt store musikalske talenter 21. april på Radar.


KAJA.png

Support: KAJA

Kaja startede med at lave musik på sit børneværelse I Kastrup, hvor hun fik sit første fætter BR keyboard.

I dag har det udviklet sig til at hun producerer, skriver og synger - og musikken bruger hun som sit frirum, men også som sin legeplads.

Kaja laver quirky pop. Den slags pop hvor man sommetider skal grine og somme tider græde.
 Lyrikken indeholder tunge såvel som lette tanker: alt fra hjertesorger, usikkerheder, drømme og eksistentielle kriser - men med melodier fra noget der minder om børnemgp i 00’erne.

Back