Credit_ Miamaja Olsson(1).jpg

Reveal Party

Emily Holm Nyhuus, der er kvinden bag navnet Reveal Party, skriver sange om at eksistere i et kaos af komplicerede følelser, og hvordan man kan være nødt til at kappe enhver forbindelse til dem, når de bliver for svære. »Cut your feelings, like me«, er hendes stille råd på åbningsnummeret til debut-ep’en, ‘You Stole a Year of My Life’, der i 2020 etablerede Reveal Party som et af de stærkeste nye bands på den danske musikscene og høstede roser af både danske og internationale medier.

Reveal Party fortæller historier om kærlighed og sit liv som transkvinde med en tongue-in-cheek, spiddende sarkasme. Inspirationskilderne er både smertelig midwest emo og opløftende popsange, og derfor klinger Reveal Partys musik både af melankoli og håb. Fælles for sangene er de skarpe, rå tekster, Emily’s bløde, men stålsatte stemme og et hav af distortede guitarer. 

Reveal Party har fået airplay på P6 Beat og P3 og givet store interviews til DR Kultur, Go’ Morgen Danmark, Kulturen på P1, Femina og Soundvenue. I sommeren 2021 spillede Reveal Party desuden til Roskilde Summerdays og samme år modtog hun musikprisen ved Danish Rainbow Awards 2021.
I 2022 udgiver hun en EP-trilogi med den samlede titel ‘You’re My Favorite Person’.

"Spillet mellem de skurrende, rodede guitarer og de spinkle elementer i Nyhuus’ vokal er en smuk, skarp kontrast, og man kan blive ved med at dykke ned i de detaljerige lydlandskaber" – Soundvenue (DK)

"The honesty and strength inherent in these richly-textured pop songs weave a battle flag for trans people everywhere. At the heart of the music is the deep and universal dream of love triumphing over fear" – The Fandomentals (US)

"‘You Stole a Year of My Life’ er en frisk oplevelse og en sårbar ep, der fortæller om en hård periode af et liv, vi ofte ikke får lov til at høre om" – Gaffa (DK)

Back