Credit_ Miamaja Olsson(1).jpg
Fotograf: Miamaja Olsson

Reveal Party

Emily Holm Nyhuus, der er kvinden bag navnet Reveal Party, skriver sange om at eksistere i et kaos af komplicerede følelser, og hvordan man kan være nødt til at kappe enhver forbindelse til dem, når de bliver for svære. »Cut your feelings, like me«, er hendes stille råd på åbningsnummeret til debut-ep’en, ‘You Stole a Year of My Life’, der i 2020 etablerede Reveal Party som et af de stærkeste nye bands på den danske musikscene og høstede roser af både danske og internationale medier.

Reveal Party fortæller historier om kærlighed og sit liv som transkvinde med en tongue-in-cheek, spiddende sarkasme. Inspirationskilderne er både smertelig midwest emo og opløftende popsange, og derfor klinger Reveal Partys musik både af melankoli og håb. Fælles for sangene er de skarpe, rå tekster, Emily’s bløde, men stålsatte stemme og et hav af distortede guitarer. 

Reveal Party har fået airplay på P6 Beat og P3 og givet store interviews til DR Kultur, Go’ Morgen Danmark, Kulturen på P1, Femina og Soundvenue. I sommeren 2021 spillede Reveal Party desuden til Roskilde Summerdays og samme år modtog hun musikprisen ved Danish Rainbow Awards 2021.
I 2022 udgiver hun en EP-trilogi med den samlede titel ‘You’re My Favorite Person’.

"Spillet mellem de skurrende, rodede guitarer og de spinkle elementer i Nyhuus’ vokal er en smuk, skarp kontrast, og man kan blive ved med at dykke ned i de detaljerige lydlandskaber" – Soundvenue (DK)

"The honesty and strength inherent in these richly-textured pop songs weave a battle flag for trans people everywhere. At the heart of the music is the deep and universal dream of love triumphing over fear" – The Fandomentals (US)

"‘You Stole a Year of My Life’ er en frisk oplevelse og en sårbar ep, der fortæller om en hård periode af et liv, vi ofte ikke får lov til at høre om" – Gaffa (DK)


Support: Sasha Adrian (duo)

I en kraftfuld kontrast mellem distortionguitarer og Sasha Adrians lyse, fortællende vokal opstår et rum for temperamentsfuld sårbarhed, der er både forløsende og intimt.
Hun dyrker lyden af det uperfekte, det grimme og det uformelige, som hun sætter i dragende melodiøse rammer, der både afvæbner og omslutter lytteren. Hun har et vidt dynamisk spænd, og bruger kontrasten mellem hviskende tilståelser og ‘don’t give a
f*ck’ smadder til at skabe en ærlig og ligefrem musikalsk oplevelse.

Inspireret af navne som Julia Jacklin, Phoebe Bridgers og Snail mail, møder vi i både lyden og lyrikken, modet til at vende vrangen ud i fortællinger om kærlighed, svigt blå mærker og forsøget på at reparere forholdet til egen krop, når ens grænser er blevet overtrådt.

Sasha Adrian udgiver sin debut EP i efteråret 2023, og man kan forvente singler før og efter sommer. Forud for udgivelsen, spiller hun desuden en række koncerter i hele landet, bl.a. som support for Reveal Party(DK), Veps(NO) og Tredjeperson(DK). Hun
har i 2022 spillet mindre festivaller og spillet support for både Reveal Party(DK), Astrid Cordes(DK) og for danske Little Winter på deres efterårstour. Hun optræder både med fuldt band og i en eksperimenterende duokonstellation med noiseguitarist
Lasse Bitsch Jensen - begge dele kan opleves på henover forår og sommer 2023.

Back