FB_IMG_1603190747121.jpg

Trubaduren og hans rockband (Support: Emilio Hestepis)

Fantastisk, folkelig og festlig decemberaktivitet langt væk fra blinkende nissehuer og glimtende juletræer. 

Trubaduren er et folkeligt orkester, der spiller stemningsfuld, dansksproget originalmusik. Musikken giver associationer til alt fra Rio de Janeiros støvede fortovsrestauranter til Københavns brostensbelagte torve.

Genremæssigt bevæger gruppen sig indenfor dansk visekunst, jazz, samba, bossanova og folkelig rock. De skriver sig på denne måde ind i en stolt tradition af nordiske trubadurer, der på forskellig vis har vendt blikket mod varmere himmelstrøg og ladet skandinavisk vemod blande med sydens pulserende rytmer. 

Lige nu arbejder Trubaduren på at færdiggøre deres tredje album, der forventes at udkomme i foråret 2024, og til koncerten på Radar vil der være mulighed for at høre lidt smagsprøver fra det kommende album. 

SUPPORT: Emilio Hestepis

Emilio er født og opvokset i Århus, og har en magistergrad i litteraturhistorie. Kort sagt: Alle overflødige papirer er på plads. Han er kendt for absurde numre om hverdagens små udfordringer, og så er han med det litterære mixtape Bygget kun 4 læsehest blevet enhver bibliotekars våde drøm.

I 2023 har han i samarbejde med produceren Mat Passion udgivet bangeren "Fredag! (tror jeg blir derhjemme)", som handler om at blive derhjemme på en fredag...

Vi ses til høj kvalitet, humor og lun, musikalsk opvarten fra begge acts <3

Back