L'Eclair 1 @Mehdi Benkler.jpg

L'Eclair (CH)

Den kosmiske instrumentale sekstet L’Eclair gæster Radar til februar med deres dansable og stemningsfyldte genreblandende live sessions. I et mix af club vibes, psykedelisk grooves, rytmisk trance og ambient comedowns er L’Eclairs koncerter en helt særlig oplevelse, hvilket har bragt dem til alverdens festivaler og venues med en kultfølgerskare som resultat.

Schweiziske L’Eclair albumdebuterede i 2017 med ’Cruise Control’, som gav dem det store gennembrud i hjemlandet. Efter heftig turnévirksomhed rundt i resten af Europa tiltrak de blandt andet opmærksomhed fra den hollandske studietroldmand Jasper Geluk (Altin Gün, Jacco Gardner, Allah Las), som indspillede en session med gruppen, der senere blev udgivet som deres andet af album, ’Polymood’, af det amerikanske pladeselskab Beyond Beyond is Beyond. Dermed var deres internationale karriere for alvor skudt i gang.

Efter ’Polymood’ begyndte det eksperimenterende instrumentale band at afsøge endnu flere grænser, hvilket sendte dem ud i forskellige musikalske hjørner – særligt indenfor det elektroniske, hvor bandet gennem tiden bl.a. har flirtet med house og dub-genren.

L’Eclair er aktuel med pladen ’Confusions’ (2021), som på mange måder er essensen af den lyd, bandet har opbygget gennem årene. Her kan man mærke referencerne til de historiske pionere som CAN, Piero Umiliani og Tanerine Dream – samt nyere inspirationskilder som Aphex Twin.

Kom ned og oplev det legendariske band live på Radar til februar 2023.

Back