PukeWolf_etc.png (1)

Puke Wolf / Syl / Demersal / Letterbombs (FI)

PUKE WOLF
Puke Wolf er emotionel post-hardcore fra Aarhus, der bruger musikken til at få afløb for deres lede og frustrationer af det moderne, sjæleløse samfund. Håbet er at publikum også har mulighed for det samme. De er en del af det, om det så er på en scene eller en udgivelse. Det er i høj grad en katarsisoplevelse.

Trioen har ikke en frontperson, men derimod bidrager alle tre med vokal, der spænder fra brølende og vred til skinger og klagende. Musikken kan til tider synes kaotisk og ubehersket, men der er altid en melodisk eller rytmisk forankring, der giver lytteren et mentalt pusterum midt i stormen. Det melankolske står altid i centrum, alle følelser sidder uden på tøjet - det må godt gøre ondt.

SYL
Hos det unge, danske Post-Punk band SYL møder man et lydunivers præget af bandets interne musikalske forskelligheder. Det skaber en energisk sammensmeltning af punk, noise rock, hardcore og forskellige stilarter under metals genre-paraply. 

Teksterne tackler, gennem personlige skildringer, den mistrivsel som mange unge mennesker slås med, og giver et intimt indblik i de dybe afkroge af forsanger og tekstforfatter, Benjamin Clemens' sind. Bandet byder publikum ind i et kaotisk, men følsomt lydunivers, hvor de mørke følelser som er en del af den menneskelige oplevelse, får taletid, og hvor afmagt, vrede og skrøbelighed bliver udforsket gennem musikkens katartiske kompositioner.

SYL taler ind i en bølge af følsomme frontmænd, der igennem et moderne syn på maskulinitet sætter fokus på bl.a. mental sundhed og identitet.

DEMERSAL
Demersal er et hardcore screamo band fra Odense, København og Aarhus, som forholder sig  til sorg, frustration og meningsløshed gennem aggressiv performance. Musikken bevæger sig  mellem kaotisk, ekspressiv hardcore og postrockede, melankolske passager, hvor teksterne  formidles gennem vokaler, der både fremstår stærke og skrøbelige på samme tid. Demersals  fokus hviler på de ureflekterede følelser, hvilket bl.a. kommer til udtryk gennem deres  kompromisløse og eksplosive live optrædener, som udtrykker en vekslen mellem umiddelbar  og insisterende aggressivitet og inderlighed.

LETTERBOMBS (FI)
Letterbombs er et af de første bands i genren emoviolencebands som kommer ud fra Finland. De blev dannet i 2020 og har skabt en lyd, der merger melodier og dissonans med flerstemmet vokaler og forskelligartede sangstile. Selv om bandet kun har eksisteret i få år, har de allerede arbejdet internationalt med flere store labels og veletablerede bands.

Back