Halvcirkel_DSCF0692_Dennis Morton.jpg
Fotograf: Dennis Morton

Halvcirkel

Der findes ikke mange bands som Halvcirkel. En strygekvartet, som på et fundament af klassisk skoling, begiver sig ud på nye ubetrådte stier. Gruppen har gennem syv år nytænkt, eksperimenteret og udfordret det stereotype billede af en klassisk strygekvartet og er nu blomstret op og folder sig ud som en vækst der ikke lader sig ramme ind i en bestemt kasse. For med Halvcirkel er der hverken tale om mainstream- eller nichemusik: Det er en musikalsk verden som føles ny og spændende, men samtidig har trygheden af en hjemstavn. 

Gruppen som uanset hvad de kaster sig ud i, bliver ved med at overraske og nytænke sig selv. Som det ligger i navnet (et åbent system som ikke er separeret fra sine omgivelser) er en af grundstenene i Halvcirkel deres samarbejder. Et imponerende resume af komponister og scenekunstnere er trådt ind i det Halvcirkelske univers og ud kommer altid et fuldstændig betagende kunstnerisk resultat.

Uanset om man kommer til koncert med Halvcirkel som die-hard fan eller om man blot er nysgerrig kulturnyder, så vil man kunne indtage sin plads med sikkerhed om at få en oplevelse med hjem. De fire musikeres indlevelse og nærvær drager dig med ind deres halvcirkel og stiller dig i centrum for en helt ny type af musikalsk bevægelse. 

Back