aiming_press_med_overlay.jpg

Aiming For Enrike (NO) + Karambolage

Det er hektisk og vildt når norske Aiming For Enrike folder deres live shows ud - fyldt med club og dansegulvsdragende beats.

‘Empty Airports’ er femte plade fra duoen, der siden deres debut i 2012 har bevæget sig fra noise inspireret elektronica til mere svævende, minimalistiske og ambiente landskaber. Lydmæssigt bevæger Aiming For Enrike sig fra retro-futuristiske beats i stil med Talking Heads, Mr. Oizo og ‘80ernes Sci-Fi til også at finde inspiration et sted mellem Thom Yorke, Sahra, Nils Frahm, Jon Hopkins, Steve Reich og King Crimsons lyd i ‘80erne.

Der er altså plads til både fordybende trance og spontane dansende udbrud når Aiming For Enrike indtager scenen torsdag 9. marts 2023 med deres engagerede live show.

Koncerten er støttet af PULS - Nordisk Kulturfond.

Karambolage

Karambolage er en instrumental trio, hvor genrer støder sammen til nye udtryk, og temperament og følsomhed brydes. Musikken beskrives måske bedst som en karambolage af melodisk post-rock og riffdrevet dessert-rock, prog-rock og flabet noise-jazz. De dynamiske numre rummer sjældent gentagelser og bevæger sig imellem skrøbelige øjeblikke med luft i rummet til klimatiske temaer, episke riffs og anmasende dissonanser.

Trioens medlemmer tæller centrale kræfter fra bands som Bersærk, Eigengrau, IIIrd Alternative og Los, som her mødes omkring nye, originale kompositioner. Medlemmerne har spillet med hinanden i forskellige konstellationer igennem mange år, hvilket giver genlyd i en fælles puls og et legende og kompromisløst sammenspil. Karambolage opstod i 2019, og trioen er netop nu i studiet med indspilningerne af første album, som udkommer i løbet af 2023.

Back