emmadop.jpg

Emmadop

EmmaDop er en moderne synthpop duo, der nedbryder barriererne mellem genrer og normer.

De trækker på både en klassisk songwriting og amerikansk rooted rytmisk musik - og en europæisk afart af folk-rock, prog og pop. Komplekst, men simpelt. Smart uden at være fabrikeret. Oprigtigt uden at være højtideligt.

På en scene er der skruet op for energiniveauet, der det til trods bibeholder en fantastisk inderlighed, og går rent ind hos publikum. I november 2022 udgav duoen deres debutalbum ’Superstar’ der siden har fået flotte roser af det danske anmelderkorps. Albummet er en cementering af duoen, som et af de absolut mest spændende på den danske musikscene lige nu.

Med EmmaDop på scenen er man garanteret en gennemført koncertoplevelse, der sent går i glemmebogen.

 

 

Maline.jpg

Support: Maline

Maline tryllebinder sit publikum med sin karakteristiske stemme som sætter ord på dét vi alle føler, men har svært ved at tale om. Med kuldegysnings- og tårefremkaldende ærlige sange bliver du guidet gennem et mikrokosmos af livets store følelser som får dig til at føle dig forstået.

Det er længselsfuld indiepop hvor de dansksprogede tekster klædes på i smukke melodier som balanceres på et omfavnende, stemningsfyldt synthunivers. Med referencer til Susanne Sundfør og Lowly rummer Malines katalog alt fra dybtfølte ballader til episke kompositioner.

Back