DSCF1719_kopier.jpg

Himmelrum

Med en bred vifte af lyd, bestående af trompet, guitarer, trommer, synths og dansksprogede vokaler, lader Himmelrum deres sange udvikle sig, indvikle sig og strække sig ud i en smeltende blanding af bl.a. rock, shoegaze, hiphop og utroligt poppet musik.

Bandets tredje album “Vand, død & ensomhed” blev udgivet nationalt og internationalt i oktober 2020 gennem danske The Big Oil Recording Company og amerikanske Joyful Noise Recordings. Værket byder på dansk vokal og mere udadvendte poppede sange i det stadig undersøgende og improvisatoriske univers. Singlen fra albummet 'Kære Blå, Sender Sonar' var længe i rotation på P6 beat.

Bandet har dybe rødder i den københavnske undergrundsscene, men har gennem årene opbygget en bredere fanskare, som også resulterede i en Roskilde Festival booking i 2020 og større live shows på SPOT Festival, Vega, ALICE cph m.fl. De er særligt anerkendt for deres koncerter. I en højtsvævende dans mellem det stramt komponerede og det spontane indhyller Himmelrum lytteren i alt fra de skrøbeligste ballader til storslåede rockhymner.

 

 

SortBlod.jpeg

Support: Sortblod

Bag aliaset ‘Sortblod’ står Gustav Hedemann Christensen, der, udover at være soloartist, også er medlem af den anmelderroste alt-pop gruppe, Uden Ord.

Om sin nyeste udgivelse fortæller han:
“I takt med at jeg flyttede til Århus, fulgte en række sange med. De dvælede i stemningen af helt fysisk at rykke sig, og samtidigt blive trukket ind i en personlig transformation. Sangene er endt med tilsammen at danne en utraditionel coming-of-age fortælling. Et Du tiltales gennem hele værket af et Jeg; de er i dyb forbindelse, men afstanden mellem dem vokser. Der synges om storhedsvanvid, ensomhed, nærvær og håb (!). Guitarbårne kompositioner, ambiente rum og glitrende rock akkompagnerer fortællingen.”

Back