Ill Be Damned.jpg

*FÅ BILLETTER* I'll Be Damned

OBS: Forsalg lukker kl. 19:30. Evt. overskydende billetter sælges i døren.

Så er de tilbage! Aarhus' vildeste live band!

I 2022 har I’LL BE DAMNED fuldendt en forvandling, der startede efter udgivelsen af deres andet album i 2018. Bevæbnet med nye medlemmer, nye vinkler og en konstant tilførsel af inspiration fra en verden, der er løbet løbsk, udgav de den 25. november albummet CULTURE på Mighty Music / Target Entertainment.

Lyden er stadig God Damned Rock’n’Roll. Metallisk, melodisk og tungere end nogensinde før. Ind er kommet Anders Gyldenøhr (ex-Grope, ex-Hatesphere) på trommer og Mark Damgaard på vokal, hvilket har givet det forbandede udtryk et eftertrykkeligt los bagi.

I’LL BE DAMNED har tidligere udgivet to albums i samarbejde med Prime Collective og det tyske selskab Drakkar Entertainment, som er blevet modtaget med roser i både ind- og udland. Gennem årene har bandet optrådt på et væld af scener  – heriblandt som support for Dizzy Miss Lizzy og D-A-D i både Tyskland og Schweiz, samt Metallica i Royal Arena, et par Danmarks-turneer og en masse festivaller i Danmark og Tyskland, herunder Copenhell.

SPECIAL GUEST: PLAGUEMACE

Plaguemace_Foretrukket preseebillede.png

SUPPORT: SWARTZHEIM

Schwarzeheim.jpg

Swartzheim lader sig inspirer af den gyldne periode af thrash. De unge gutter sparker gang i det danske undergrundsmetal scene med deres aggressive snerrende attitude, down picked riffs, mindeværdige melodi stykke og ikke mindst deres soloer og tunge breakdowns alt dette bliver præsenteret i et energisk live show. Så hvis I elsker stage dives og mosh pits. Så kom og vær med!

Back