Kamma_hjemmeside.png

Kamma

Med sin musik har den 27-årige singer-songwriter Signe Rønsov fundet et helt særligt følelsesmæssigt rum. Et rum, hvor hun kan fortælle om sine inderste usikkerheder og frustrationer, og sætte dem fri i stærke, forløsende omkvæd.

I Kammas musik fletter det smukke og romantiske fingre med det dystre og smertefulde, og de fyldige popproduktioner bliver ligeledes en smuk kombination af det lette og det tunge; Kammas elegante, rene stemme over dybe, knivskarpe instrumentale teksturer, der afslører hendes kærlighed til rockens æstetik.

I efteråret 2021 supportede Kamma Lydmor på hendes efterårstour og Jung på deres arena-tour. Kammas single ‘Good Daughter’ blev kåret til Ugens Uundgåelige i november 2021, og sangen blev yderligere kåret som en årets bedste af Soundvenue. De inkluderede hende desuden på deres Breaking Sound-liste som en af de mest lovende nye navne for 2022.

Support: Polly

Polly er kunstnernavnet på den danske sanger og sangskriver Amalie Hannibal. Med guitaren som anker blander hun sin kærlighed til gode og hjertebankende popsange med temaer om at være ung i en virkelighed, der kun synes at blive mere kompleks.I november 2022 udgav hun sit debut album ‘Invitation’. Albummet handler om relationer og er en opfordring til at gå fra ubehagelige møder og i stedet bruge tid med dem man holder af.

Back