sustain_poster_crowdbg.jpg

SUSTAIN

Dansk Musiker Forbund inviterer til SUSTAIN i Aarhus den 30. marts kl. 10-17 på Godsbanen og Radar!

Vi byder velkommen til en dag centreret omkring "musikerkontoret" med oplæg, workshops og individuel karriere- og skatterådgivning!

Fra et kig ind i fondsverdenens hemmeligheder og den gode fondsansøgning til musikerøkonomi og meget mere.

SUSTAiN er Dansk Musiker Forbunds nyeste skud på stammen. Det er kursus-dage med faglig udvikling indenfor alle aspekter af musikerlivet. Uanset om det er på kontoret, i butikken, på scenen eller i værkstedet. Arrangementerne er tilbagevendende begivenheder flere gange om året og flere steder i landet. Dansk Musiker Forbund inviterer alle musikere til dage med faglig udvikling og mulighed for at skabe nye netværk med andre musikere.  
SUSTAiN er ligesom Dansk Musiker Forbund for alle. Det er for rocksangere og sopraner, jazzpianister og folkemusikere, violinister i et symfoniorkester, og bassister i et popband. Alle, der lever af musik, uanset hvilken slags de har tabt deres hjerte til, kan være med. Og det er ikke kun musikere og sangere, men også musikundervisere og musikteknikere.  

Programmerne er rammesat med musikerlivet i centrum, og fokuserer på at skabe bæredygtighed i den bredeste forstand med dig i centrum – uanset hvor du er i din karriere.    

Priserne deltagelse er:
Ikke medlem: 700 kr.
Medlemmer: 250 kr.
Studerende eller u. 23 år: gratis
Priserne er inkl. Forplejning.

Back