Tomas_Høffding_Live_pic_2023.png

Tomas Høffding

En af Danmarks travlest turnerende kunstnere, Tomas Høffding, tager fri fra hans evige rejse med den internationale succes Whomadewho, for at spille en lille kompakt Danmarks turne i marts 2023.

Hvis du var en af de heldige, der nåede at få billet til hans første, eneste, og totalt udsolgte spillestedskoncert i 2021 på Hotel Cecil vil du vide, at Tomas Høffding live med band er en usædvanlig nærværende, følelsesmættet og samtidig clubby oplevelse. Intense passager med kun Tomas og hans guitar væver sig ind og ud af cyklende discovibes, four-to-the-floor stortromme og dyb bas, med hans bløde croon og intime sangskrivning som omdrejningspunkt. 

Tomas Høffdings beskriver selv sin musik som en gummicelle med fløjsbetræk: "Jeg prøver at skabe et robust og varmt space, hvor man kan kaste sig trygt ind i væggene eller bare sidde og få varmen. Hårdt og blødt på en gang. Et sted i musikken hvor vi rummer os selv og hinanden. Hvor vi kan danse, græde og være nærværende sammen. Og så må det gerne skubbe til grænserne, hvad elektronisk popmusik kan være"

Tomas varsler et nyt album i februar 2023, og sangene fra dette album vil for første gang kunne høres live på den kommende Danmarksturné. Han kommer naturligvis også til at spille sangene fra hans debut, Ild, Drømme Frihed og Fred.

Bandet:
Guitar, synths og kor: Una Skott (Falullah, Nana Jacobi)
Trommer: Nikolaj Montin (Phlake, Mø)
Kor: Signe Eggert, Antonia MrSic, Miriam Villekjær Lassen og Simone Tang

SUPPORT : KNÆGT

Bag det ungdommelige alias gemmer sig den alsidige musiker og tekstforfatter Malte Nordtorp, der bl.a. har lagt vokal, trompet, guitar og tangenter til navne som Lucky Lo, Guldimund, Takykardia og Andreas Odbjerg m.fl.

Den 24. februar udkom debutalbummet ’Månen Danser Pænest’, der med en poetisk og sproglig skarphed, peger helt ind til kernen af, hvordan tiden efter et kærlighedsbrud føles. Den kan både få en til at grine, græde og nikke genkendende til sange om at vokse ud af forhold – Og så er der rastløsheden, og ensomheden der følger med kærestesorgen, som Malte Nordtorp behandler med humor og sjove anekdoter i sin musik med små glimt af klarhed og håb.

OBS! Denne aften optræder Malte Nordtorp solo med sine dansksprogede sange.

Back