000173390032.Anbefalet.jpg
Fotograf: Bobby Mandrup

Selina Gin

I sine egne sange har Selina videreført minimalismen fra Nelson Can, men i et mere intimt, atmosfærisk og eftertænksomt univers. Et univers, som viser musikalsk alsidighed og overskud med smagfuld brug af synthesizere og guitarer. Et vigtigt aspekt i soloprojektet er desuden, at Selina selv producerer musikken foruden at skrive den. Det er også en medvirkende faktor til, at de meget personlige sange fremstår endnu mere nærværende og vedkommende.

Selina Gins første album i eget navn, 'Patiently Waving', udkom i september 2022 og har favnen fuld af tornefri kritikerroser. 

"Selina Gin har lavet et mesterligt album og hun indfrier helt sikkert de høje forventninger, der allerede var sat til hende." (Bands of Tomorrow)

"Man befinder sig i et blødt og behageligt rum og overraskes ofte af træfsikkerheden i kompositionerne." (Politiken)

Disse er blot nogle af de rosende ord, som albummet har fået med på vejen. Foruden 5-stjernede anmeldelser i både Jyllands-Posten, GAFFA og Soundvenue, samt 4 hjerter i Politiken.

Efter den succesfulde albumudgivelse har Selina Gin kastet sig over at skrive musik til en musical på Aalborg Teater,men til maj drager den talentfulde kunstner på landevejen, hvor man på Radar kan høre materialet live og synge med på radiohits som 'Cause We Had It All' og 'Good Cry'.

Support: Alpas Ave

"Som live-musikalsk projekt er Alpas Ave på en scene, uanset størrelse, larger than life.”

Sådan skrev GAFFA Danmark efter Alpas Aves koncert til UHØRT Præsenterer 2021, hvor anmelderen kvitterede med fem stjerner. Det er ikke første gang at duoen, bestående af Marianne Ernst Dam og Martin Pilgaard Grishauge, har gjort sig bemærket på den danske musikscene med deres alternative dark-pop.

Alpas Ave debuterede nemlig i starten af 2020 og har med udgivelsen af deres debut ep Black Mirror (2021) sat deres helt egen dagsorden på den danske musikscene.

Pladen blev nævnt som ugens tredje bedste udgivelse hos Soundvenue og modtog 5 stjerne fra GAFFA Danmark hvilket resulterede i en indstilling til GAFFA Prisen 2022 som Årets Nye Danske Navn.

Live får du mulighed for at opleve musikken i semi-akustiske versioner, når Alpas Ave i et miks af akustisk og elektronisk instrumentering formår at forene det moderne, klassiske og futuristiske i ekspressive fortællinger.

Koncerten byder på sange fra debut ep’en Black Mirror (2021), samt helt nyt materiale fra duoens kommende debutalbum The Woman in Ashes. Et fantasy-inspireret værk rodfæstet i personlige historier om længsel, vrede, euforisk frihed og det at være kvinde.

Back