astronaut_kvadrat.jpg

Astronaut

Råt musikalsk talent, skabertrang og sonisk perfektionisme

"At der er en rock star gemt i forsangeren Martin Zeppelin, er der ingen tvivl om, og i et arrangement af gennemførte lyde påbegyndte de rejsen mod outer space med publikum i hånden. Et publikum hvis fede energi og høje forventninger ikke var til at komme udenom."

Sådan skrev GAFFA om Astronaut efter deres seneste besøg på et udsolgt Radar i 2019, hvor der også blev kvitteret med fem flotte stjerner. Nu vender de tilbage til livescenen med deres nye album Kintsugi (2023) i ryggen. Det er produceret i samarbejde med den Grammy-vindende producer Claudius Mittendorfer, der også har arbejdet med bands som Arctic Monkeys, Johnny Marr, Panic! At the disco - og danske Mew.

Astronauts psych-pop egner sig exceptionelt godt til at blive fremført live, så kom med til en magisk efterårsaften gennemsyret af råt musikalsk talent, skabertrang og sonisk perfektionisme. Astronaut lover hjemmebanen Aarhus, at der både vil være sange fra det nye album, og fantastiske gensyn med numre fra debutalbummet Silence One fra 2019.

SUPPORT: Darling Darlene

Da Christian Popp og Johan Skjold i januar 2020 gik i tre måneders isolation i et lille hus i Nordjylland, var det for at udforske idéer. At skrive, indspille og producere sange, uanset genre og instrumentering, for det enkelte nummers skyld.

I denne kaosproces dannedes Darling Darlene, et Alt Pop-projekt, der med detaljerede og ofte skurrende produktioner forener 60’er folk ballader, pumpende 90’er rock og psych pop.

Projektet resulterede i ep’en Lost at the Movies, der blev til i de forblæste vintermåneder i huset. Med tekster, der behandler uhæmmet egoisme, apati og halvglemte drømme, slipper Darling Darlene deres kaosproduktioner løs i et opgør med låste rammer og tidens trends.

darlingdarlene.jpg
Back