MartinAhm_CodeElektro_Photocredit KristianArnesen 4896x3264.png

Code Elektro

Dystopiske Sci-Fi-agtige musiklandskaber, neon skylines og cyberpunk-nætter med syreregn.

Radar og Aarhus får besøg af Code Elektro, så boot up din indre science fiction-nørd og forbered dig på at blive transporteret til en anden verden af lyd. Code Elektros musikalske univers er karakteriseret ved brugen af analoge synthesizers og sound design, der er fyldt med Sci-Fi associationer og henleder tankerne på soundtracks fra blandt andet Blade Runner og TRON: Legacy.

Code Elektros albums har vist sig særligt populære blandt synthwave og sci-fi-entusiaster verden over, og er blevet trykt i flere vinyl-oplag. GAFFA har kaldt Code Elektro: ”Dansk Synthwave i International Klasse” og kvitteret med fem stjerner.

På Spotify alene har Code Elektro over 120.000 månedlige lyttere og millioner af streams. Populariteten stiger lige nu takket være film og serier, der trækker kulturelle tråde til 70’erne 80’erne – Stranger Things, TRON:Legacy og Blade Runner 2049.
Kort sagt: En unik lydmæssig og visuel oplevelse med god lyd og spektakulære visuals med fremtidsscenarier, dystopiske robotter og neonfarver.

 

Back