Hvor Er Skygge_Foto1 af Alvilda Jakobsen.JPG

Hvor Er Skygge

Drømmerock-kometen Hvor Er Skygge indtager Radar med ny musik

Oplev en smagsprøve på Hvor Er Skygges kommende debutalbum, når Radar fyldes med inderlige dansksprogede tekster og genre-trodsende shoegazepop.

Efter en travl start på 2023 - hvor debutsinglerne "Elli" "Slør", "Flyvere I Natten" og en proppet debutkoncert på Loppen lynhurtigt etablerede Hvor Er Skygge som et unikt nyt navn på den danske scene hos bl.a Politiken, Soundvenue, GAFFA, P6 Beat, P3 og P4 - har Hvor Er Skygges Jeppe Dengsø været i hi for at lave sit debutalbum. Men dette efterår åbner han endelig op igen med albummets første single og en tilbagevenden til scenen med koncerten på Radar.

Live spiller Hvor Er Skygge sammen med et band bestående af fire ekvilibrister fra den danske musikundergrund, som sammen inviterer publikum ind i deres legesyge sammenspil, der dekorerer Jeppes fantasifulde sangskrivning og akrobatiske vokal med alt fra atmosfærisk træblæs, helte-guitar, breakbeats og kontrabas.

SUPPORT: I Sky

Med danske tekster, der dyrker og værdsætter det sårbare, opbygger I Sky, bestående af sanger Tara Fonnesbech Juhler og producer Frederik Meldgaard Jensen, et æterisk lydunivers.

Sonisk trækker duoen tråde til internationale artister som Oklou og Caroline Polachek med bløde instrumenter og flerstemmig vokal, der møder hård elektronisk produktion, men med en unik dansk nerve.

Til live shows opbygger duoen et personligt rum med visuals, rekvisitter og en rolig tilstedeværelse, der afspejler den sårbare stemning i musikken.

I Sky udgav i foråret 2023 deres debut-ep "Øjeblik". En af sangene blev spillet på P3 samt valgt som en af Bands of Tomorrows uimodståelige, og ep’en har modtaget rosende ord fra danske musik- og kulturblogs samt 24Syv. De forbereder nu deres næste udgivelser, der udforsker en hengivenhed til naturen og relationerne i livet.

Back