2_MoonBee_af Anna Jarmolowicz.jpg
Fotograf: Anna Jarmolowicz

MoonBee

Ekstrovert hyperpop med kaotisk, sårbar og stor-i-slaget kunstner

“Årh, jeg får spontant lyst til at lave dobbelt-ding på cykelringklokken og trampe lidt hurtigere i pedalerne med et kæmpe smil på læberne. MoonBee laver elektronisk opturs-popmusik a la Dua Lipa og Christine & the Queens og er perfekt, når du har lyst til at dreje rundt om dig selv med armene ud til siden." 

Sådan siger P3's musikchef Mathias Buch Jensen om MoonBee, der på baggrund af singlen "Bottomless Pit" blev valgt som én af ni finalister i årets udgave af Karrierekanonen. 

Den 13. oktober udgiver MoonBee Expanding Infinity, Pt I. & Pt. II - et hybrid værk der beskriver en moderne overgangsrite, om at frigøre sig fra destruktive, kulturelle mønstre for i stedet at vende blikket mod selvkærlige mantraer. Udgivelsen er lavet med MoonBees producer Anders Boll, der er modtager af Steppeulven for årets producer 2020 for Lowly’s Hifalutin og Gangers Mørk.

“Det her værk er et forsøg på at fylde i alle retninger.  På ikke længere at formindske mig selv, så andre har det godt. Jeg har tænkt mig at være kompleks og sammensat og rodet. At rappe på fransk over episk techno, lave spoken-word over storladne melodier og lave værker hvor Brasilianske samba-vibes og Melodi Grand Prix-modulationer kan eksistere side om side. Denne her plade er alt jeg er: Kaotisk, stor i slaget og vanvittigt sårbar. Take it or leave it. Jeg giver ikke en fuck mere," siger Gry Colding, der eksisterer i sin egen ret bag kunstnernavnet MoonBee. 

Kom med til en aften i den eksperimenterende pops tegn, hvor der er plads til store armbevægelser og alle følelser på spektret. 

Vi glæder os til at opleve MoonBee sammen med dig på Radar <3

SUPPORT: Lihme 

Sangerinde, sangskriver og producer Lihme udgav sit debutalbum "Solid | Soft" i september 2023. Med albummet tager hun fat i usunde relationer, og claimer retten til at sige ’det-er-dig-ikke-mig’ samtidig med, at styrken i både det skrøbelige og det solide i det bløde, udforskes gennem tekst-og lydunivers.

Lihme (Silje Marie) skriver dragende indiepop med tråde til musikkoryfæer som Lykke Li, Feist, Lydmor og Oh Land. Hun bevæger sig i et lydlandskab hvor håndspillede instrumenter, elektroniske indspark og en organisk æstetik får frit spil i kombination med hendes varme nordiske klang og kolde synths.

 

3_Lihme_by_Katrine_Noer.jpg
Back