HØJNye Veje legatmodtagere 2022.jpg

Nye Veje - vidensseminar om kunstnerisk fordybelse

GRATIS SEMINAR OVER TO DAGE - HUSK TILMELDING

I samarbejde med Godsbanens Åbne Scene og Radar inviterer DKF (Dansk Komponistforening) til vidensseminar om kunstnerisk fordybelse. Det finder sted torsdag den 2. og fredag den 3. november 2023.

Modtagerne af Dansk Komponistforenings legater til kunstnerisk fordybelse, Nye Veje i 2022: Nicole Cecilie Bitsch Pedersen, Jonas Olesen, Marcela Lucatelli, Hugi Gudmundsson, Louise Alenius og Cristian Vogel samt Kiku Day, som modtog legatet i 2021, vil fortælle om de projekter, de har arbejdet med, den udviklingsproces, de har været igennem og de erfaringer, de har gjort sig det forgangne år.

Deres indslag kommenteres af to respondenter, Morten Søndergaard og Tine Louise Kortermand, og der vil blive mulighed for Q&As med de syv komponister og salen undervejs.

Ud over de syv legatmodtagere kan du møde Kirstine Lindemann og Between Feathers, tage del i Audio Paper workshop med Sanne Krogh Groth og en paneldebat om fri kunstnerisk forskning i musik og lyd med blandt andre kurator Morten Søndergaard og billedkunstner, komponist og sanger Tine Louise Kortermand.

Kirstine Lindemann og Between Feathers inviterer os ind i udviklingsprocessen i forbindelse med deres residency på Åbne Scene. Samarbejdet er en undersøgelse af immersive kompositionsmetoder med udgangspunkt i installationsformatet action scores og en nytænkning af forholdene mellem instrument, materiale, performere og publikum.

En del af DKFs strategi

Med Nye Veje ønsker vi i Dansk Komponistforening at understøtte vores strategi om at initiere flere muligheder for at bedrive fri kunstnerisk udvikling og forskning og arbejde for flere frie midler til dette område. Vi vil positionere skabende kunstnerisk arbejde som et væsentligt vidensfelt i samfundet.

DETALJER OM ARRANGEMENTET 

DATO: 2. november fra 11.00 til 17.00 og fredag den 3. november fra 9 til 13

STED: Radars koncertsal og Åbne Scene (Godsbanen) 

DELTAGELSE: Det er gratis at deltage, men nødvendigt med tilmelding til md@komponistforeningen.dk senest d. 27. oktober. Vi sørger for let forplejning i løbet af begge dage.

NB! Er du medlem af DKF kan du få refunderet dine rejseudgifter, hvis du bor udenfor Aarhus.

Læs mere om Nye Veje og legatmodtagerne her

NV Vidensseminar FB event_version2.jpg
Back