Photo_I_Frida_Gregersen.jpg

Our Broken Garden

Oplev Our Broken Garden live i et fantastisk setup i Skt. Lukas Kirke i Aarhus.

Det regner med stjerner over sanger, sangskriver og multiinstrumentalist Anna Brønsted, der efter 13 år er tilbage med fuldstændig fænomenal musik på albummet "Blind".

I årevis var Brønsteds indre liv i en form for krise. Hun havde stor succes med albummet "Golden Sea", der fik strålende anmeldelser. Hendes band turnerede med kæmpestjernerne fra Baltimore-duoen Beach House og sine egne shows: "Men så brød mit liv totalt sammen," Et langt parforhold sluttede, og Anna lagde musikken på hylden.

"Jeg besluttede at holde op med at skrive sange i denne periode. Det kan lyde kliché-præget, men jeg prøvede at finde ud af, hvad der virkelig betød noget. Jeg har altid følt musik som noget dybt meningsfuldt, men selv det at skrive sange føltes i denne periode som noget, der førte mig væk fra det egentlige. Jeg var faret vild og kunne ikke finde vejen tilbage", fortæller Anna Brønsted.

Nu er hun tilbage til samtlige anmelderes store begejstring.

Både Jyllands Posten og GAFFA har kvitteret med fem stjerner og legendariske Clash Magazine skriver: "A songwriter of real majesty and grace.. a truly magical piece of work."

Koncerten i Skt. Lukas Kirke bliver en magtdemonstration af Brønsteds musikalske kompetencer. Kompetencer, der gennem tiden har ledt til store musikalske samarbejder. Senest med den amerikanske sanger og sangskriver John Grant med hvem hun deler udenlandsk label. Han er featuring på singlen "Rain", der handler om at være tæt på at miste et ufødt barn.

Our Broken Garden henter blandt andet inspiration fra 70'er-songwriters som Neil Young, Nick Drake og Joni Mitchell, men også fra moderne R&B-artister som FKA Twigs og Kanye West.

Vi ser frem til en unik koncertoplevelse i Skt. Lukas Kirkens smukke rum.

Aarhus_promo.jpeg
Back