Barbro_Tour_Credit_Roserne_Sonne.jpeg

Barbro

Oplev Barbro i storladent symfonisk slacker setup, når de indtager scenen med knugende folk-ballader og brusende protest-sange fra det længe ventede debutalbum.

At lytte til Barbro kan føles meget som at blive hvisket en hemmelighed. Siden sin debut med singlen ‘I’m fine’ i 2021 har Barbro udgivet en perlerække af ætsende ærlige kompositioner, der har sikret dem strålende anmeldelser og i ‘22 tilmed både Carl Prisen og en Steppeulv som “Årets Håb”. 

Barbros sange formidler et socialt engagement i deres sårbarhed, og med sit band fremelsker indie-ekvilibristen en organisk lyd, hvor strygere og stemme næsten lader til at trække vejret sammen. Men når Barbro indtager scenen den 12. oktober, er det samtidig med debutalbummet ‘Bad Choices’ i ryggen, og her er deres indre rock-rebel for alvor blevet sluppet løs.

De nye tunge tracks skælver af internet-sarkasme og teenagesure fuck(!systemet!)fingre, men under den dystre meme-overflade lurer en genkendelsens glæde, der glimter allerstærkest netop dér hvor nogen stikker ud.

Med fuldt udtræk fremfører Barbro og band et symfonisk omsorgsarbejde for alle os, der er løbet tør for it–is-what–it-is’er.  Forvent en musikalsk mavepuster af en rejse fra florlet nærvær til fandenivoldsk ekstase!

SUPPORT: RØR

I en umage kombination af candyfloss-lydende synthesizers og nostalgisk rockguitar inviterer Rør dig med ind i sin evige coming-of-age fortælling om identitetskriser og naiv hverdagseskapisme.

Musikken lægger sig i kølvandet af hyperpoppens storhedstid og formår at vise en ny skrøbelighed i en syntetisk verden. Rør er Britney Spears gone goth. PJ Harvey med autotune. Og hvis The Knife havde en hjertesørgende lillesøster.

Support_Rør.jpg
Back