radar_foto_2-1.jpg

.instrument.kontakt .membran.forsøg.

GRATIS

Det er gratis at komme ind og installationen kan opleves fra den 14. oktober til den 19. oktober.

ÅBENT FRA 10.00 - 15.00

___________

Jacob Juhl og Mikkel Almholt, henholdsvis billedkunstner og musiker, samarbejder om store, stemningsfulde lydinstallationer, der indtager hele rum. Værkerne kombinerer mekaniske elementer med akustiske og digitale lyde sat ind i en flertydig scenografi.

I det nyeste værk .instrument.kontakt.membran.forsøg. står 12 par af små robotter og højttalere overfor hinanden, og fører tilsyneladende en slags dialog. Ved hjælp af lyd og lys forvandles hele rummet og installationen skifter mellem to distinkte stemninger, der giver værket en særegen fortælling. 

Værket har en legesyg og nysgerrig tilgang til begreber som menneske, natur, teknologi, kommunikation og liv, og forsøger at nå ind til et før-sprogligt niveau, hvor alle disse begreber er en del af et flydende kontinuum. Hvornår er noget en samtale, og hvornår er det bare en serie af ytringer? Hvordan forstår vi verden, og forstår verden os?

Mikkel Almholt og Jacob Juhl har senest samarbejdet om lydinstallationen PR/OBE-1, der blev udstillet i Aalborg, Aarhus, Sønderborg og København.

Back