Sauna Senere presse horisontal.jpg

Sauna Senere (Support: Pære Banal & Proto Typen)

TRE BANDS - ÈN AFTEN. Start din fredag på Radar, når Sauna Senere giver en vanvittig koncert den 27. oktober. Flankeret af fantastiske Pære Banal og Proto Typen.

Visionerne er høje og ligeledes kurserne. Stort afkast er i vente, når det punk-pop romantiske vanvidsorkester, Sauna Senere, går ind i Q4 med store planer. Der er kun en bæredygtig foretning hvis skrøbeligheden og ærligheden er der. Forvent op- og nedture, men evig vækst. Sauna Senere består af fængslende forsanger og guitarist Johan Bølling-Ladegaard, keys og synthekvilibrist Jakob Ferdinand Hansen og hurtigtslående trommeslager Anders Nebeling. Sauna Senere A/S - posibilities are the future. 

Med bandets anden EP, "EP2", er der massere nye produkter at vise frem. Sauna Senere A/S glæder sig til at møde de kommende kunder og investorer på rundrejsen.

Med aarhusianske Sauna Senere kan der forventes uptempo sange med masser af energi. En næsten barnlig ærlighed skinner igennem når bandet bevæger sig fra det ene lydunivers til det andet, alt mens energien er lige ved at flyde over. Inspireret af punk-, pop-, rave-musik og meget andet, skaber sauna senere en unik lydoplevelse.

Sauna Senere A/S's foretning er flere gange blevet beskrevet med fine ord fra professionelle og respekterede organisationer såsom GAFFA og P6 Beat. De har spillet en lang række definerende koncerter såsom 2 år i streg på den anerkendte og hyllede branche-festival SPOT, her har de networket og har haft spidse albuer, men bløde og åbne sind, som det jo kræver når man skal finde nye samarbejspartnere.

PÆRE BANAL

Pære Banal er en stor pærevælling af banale idéer og skramlet lo-fi æstetik, med uprætentiøse danske tekster om at være ung og privilegeret i en kaotisk verden og et stramt samspil leveret af trioen Jeppe Salling (bas & vokal), Jacob Baltser (trommer) og Timothy Martin (guitar).

Bandet, der har hentet inspiration til bandnavnet fra en populær yoghurtsmag, spiller skramlet postpunk med off-kilter guitar riffs og gulvtammer der pumper 120 km/t. Det perfekte soundtrack til cykelræs gennem gågaden i myldretiden.

Med Pære Banal kan der forventes legesyg og minimalistisk post-punk med højt energiniveau, uventede stemningsskift og riffs der fanger øret på det forkerte ben. Bandet smadrer “sødt” derudaf med et glimt i øjet og energi nok til det dobbelte.

I marts 2023 var de klar med deres første single “Op På Cyklen!” der blandt andet har fået airplay på P6 Beat. I efteråret blev nummeret fulgt op af singlerne “Halvt Liv” og “Status Quo" fra deres kommende debutalbum med titlen “Wir Schaffen Das!”. Albummet udkommer den 13. oktober på pladeselskabet Brise Bånd, digitalt og fysisk på kassettebånd.

pære banal.jpeg

PROTO TYPEN

Proto Typen er et artistprojekt igangsat af sangskriver Bjørn Høyer. Universet dyrker den energi, der ligger i det uperfekte og det umiddelbare. Sangene er melodiske, og de historiefortællende tekster kredser om hverdagslivet.

Proto Typen blev født på Hotel WakeUp i 2020 under corona lockdown. Her boede Bjørn i forbindelse med en praktikperiode, hvor han skulle lave en podcast om punk. Grundet isolation, brugte Bjørn tiden på at indspille de første demoer inde på det lille hotelværelse.

Siden fødslen har Proto Typen arbejdet på det kommende debutalbummet Blød Punk - og de sange er nu klar til at blive vist frem live.

Fotograf_ Sebastian Mirz.jpg
Back